Pablo123 0 #1 Публикувано 1 Март, 2014 Колеги нов съм в форума , искам да попитам някой който кара Хондичка след 2002г. 1.6 110 кончета 2 врати ......моля кажете нещо повече за тази кола ....мисля да взимам такава .....надявам се някой да помогне с инфо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ves_es 0 #2 Отговорено 2 Март, 2014 Здрасти, близък приятел кара такава хонда и е страшно доволен.Скоро се оплакваше от потропване в кормилната рейка но това им е бил фабричен дефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #3 Отговорено 2 Март, 2014 Тема ,която може да прочетеш с интерес -> Цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pablo123 0 #4 Отговорено 4 Март, 2014 Колеги двоумя се между бензин и дизел , гледам бензиновия спорт 110 коня и много ми допада ......пускам в същия момент дизел спорт 100 коня и пак същото ......може би дизеловия двигател е по деликатен , не знам кажете вие които сте с повече опит?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musho 6 #5 Отговорено 6 Март, 2014 Аз съм за бензинова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #6 Отговорено 6 Март, 2014 Определено бензиновата, е все пак си е мое мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #7 Отговорено 7 Март, 2014 Мятай се на бензина - има едно изпълнение " Sport ", ... спойлерчета, това - онова. Дизела е на Isuzu - турбината е зле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #8 Отговорено 7 Март, 2014 И аз съм за бензина!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Classic 0 #9 Отговорено 3 Април, 2014 Карам бензинова Д16В1 вече година и половина и нищо не съм правил , освен смяна на 2 предни тампона . Двигателя се държи прилично и не гори масло . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове