DIVALDOO 68 #1 Публикувано 23 Февруари, 2014 Не знам дали в Русе има такъв сервиз ако няма не е проблем да отида и до варна мерси за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 23 Февруари, 2014 Питай колегата Markony,той има сервиз в Русе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #3 Отговорено 23 Февруари, 2014 Точно това се мъча да направя да му пиша на лично ама нещо не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 23 Февруари, 2014 Звънни му по телефона към обяд утре и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 24 Февруари, 2014 След 14 часа съм на разположение,преди това правя немски и френски которници 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #6 Отговорено 24 Февруари, 2014 Аз съм в Германия питам да знам за на лято като се върна в бг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 25 Февруари, 2014 Прати ми номер на рама и двигател на лично/ползвай Хром,че експлорера нещо се ебава след ъпдейта на форума/Направи списък с желаното обслужване и ще ти калкулирам.Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове