adibas 0 #1 Публикувано 21 Февруари, 2014 (Редактирано) Здравейте, Карам Сивик 7-ма ген. 2003 и откакто съм я купил централното с дистанционното си бачкаше (само съм сменял батерията преди няма и 3 месеца). Но от 1-2 месеца насам спря да работи. Единственото, което съм проверявал са бушончетата и са ОК. Някакви идеи? Батерията е ОК. И още един въпрос отн. централното. Когато работеше се отваряше само шофьорската врата и багажника. Всичко останало ставаше ръчно. Ще ми се да опрвя изцяло проблема да си се отваря/затваря всичко с дистанционното. Ако нямате идеи за решаване на проблема, моля дайте предложение за качествен сервиз за такива проблеми по колите. (препоръчително е да е в района на Пловдив) Предварително ВИ благодаря! Редактирано 21 Февруари, 2014 от adibas Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #2 Отговорено 21 Февруари, 2014 Щом са ти изчезвали едно по едно а не изведнъж, си мисля, че машинките са те предали. Отвори която и да е врата, разкачи буксата и на буксата на машинката подай 12в и маса директно. Ако реагира виж на буксата дали имаш сигнал. Ако не реагира -трябва да се замени машинката. Ако цената на нова за твойта кола не те устройва, може да поставиш универсални. На мойте хонди почти всичките съм ги сменил по тази причина. А не е да съм нямал сивици (само 9 броя) :tooth: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adibas 0 #3 Отговорено 22 Февруари, 2014 (Редактирано) Щом са ти изчезвали едно по едно а не изведнъж, си мисля, че машинките са те предали. Отвори която и да е врата, разкачи буксата и на буксата на машинката подай 12в и маса директно. Ако реагира виж на буксата дали имаш сигнал. Ако не реагира -трябва да се замени машинката. Ако цената на нова за твойта кола не те устройва, може да поставиш универсални. На мойте хонди почти всичките съм ги сменил по тази причина. А не е да съм нямал сивици (само 9 броя) :tooth: Мерси за инфото , ще пробвам... Редактирано 22 Февруари, 2014 от adibas Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #4 Отговорено 23 Февруари, 2014 Бих ти подарил две оригинални машинки за задните ти врати, но съм мнооого далече. Пиши дали си намерил проблема и дали си го решил. Сивика е лесен за ремонт, даже много лесен. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #5 Отговорено 23 Февруари, 2014 смени квартала.... то кво и да е заключена щя разбият... поне да не трошат да иба (щот си от пл.) а са сериозно ако копчето за цетралното - демек шфьорското палче бачка изтъркай клеясалото на бат на ключа, ако нерно ключа има контакт....... ти хонда мое да я пребе газаджия и алармаджия 7ген викаш баси как е е качването? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #6 Отговорено 23 Февруари, 2014 Е как да е на 7-ма - макферсон, шибана история. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #7 Отговорено 23 Февруари, 2014 Колеги, ето аз как си оправих машинката за централното на шофьорската врата. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44905&page=26 Свалянето на корите е лесно - малко внимание се изисква. По-гадно е после разглобяването на самата машинка, но с внимателни удари става. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове