Jump to content

adibas

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно adibas

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V, 2003, 2,0i
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv
  1. Аз бях убеден, че е подменена тази гума, джантата обаче си е оригиналната желязна на Първата Генерация! Много Благодаря! Явно си се побира този размер! Темата може да я затворите
  2. Здравейте колеги, търсих из форума, но не открих отговор на въпроса ми. Така, реално карам CR-V II генерация, но ми го продадоха със калъф за резерна гума (тоя твърдия) от Първа Генерация (така и не съм обърнал внимание при покупката), та отдолу резервната гума е някаква буквално вафла от бус - 195/70/15. В момента шофирам съм 215/65/16 (както си е по каталог). Въпросът ми е какъв размер хваща тоя задния калъф на първа генерация - 205/70/15 (както са си гумите по каталог на първата генерация), ми се струва че надали ще се побере.... Да Ви кажа, хич не ми се сменя това калъфче с друго (с това на втора генерация), пък и си ми харесва как стои. Добре си е боядисан, напаснат ми е на цвета...
  3. Натискам копчето и никаква реакция единствено си работи парното вътре в купето и пуска "свеж въздух", но не се включва нищо отпред по климатичната инсталация. Иначе снощи замерих всички бушончета и релета (които са означени, че имат връзка с климатика или перката) на таблото и всичко си е наред. От твоя коментар разбирам, че е възможно просто да е изтекъл или свършил фреона, в следствие на което да не се задейства нататък системата, така ли?
  4. Update на казуса: Одеве като пробвах климатика и перката ми вече не включва
  5. Здравейте, и аз като колегата borko 30 имам подобен проблем с климатика. Миналата година (даже точно преди 1 година) съм купил колицата (1.4, 90 кс, 2002, 5вр.), климатика си работеше. Пускам го (чува се едно леко свистене за 1-2 секунди, всъщност не знам дали този звук е нормален) и след кратко време в колата се живее. Миналото лято съм го ползвал, но бих казал доста рядко, след това цяла есен и зима не съм се и сетил да го включвам. И преди 2 дни го пускам, но уви - онова тихото свистене се чува постоянно, а студен въздух - няма). Излязох извън колата, вдигнах капака като пипнах тръбичката на климатика - не е студена. Вентилатора иначе си върти. Въпроса ми е това свистене чува ли се във вашите коли и...да ми препоръчате читаво място (при възможност за Пловдив), където да се обърна да ми намерят евентуални пробиви по системата и така де....да ми го оправят климатичето. Предварително Ви Благодаря!
  6. Здравейте, Карам Сивик 7-ма ген. 2003 и откакто съм я купил централното с дистанционното си бачкаше (само съм сменял батерията преди няма и 3 месеца). Но от 1-2 месеца насам спря да работи. Единственото, което съм проверявал са бушончетата и са ОК. Някакви идеи? Батерията е ОК. И още един въпрос отн. централното. Когато работеше се отваряше само шофьорската врата и багажника. Всичко останало ставаше ръчно. Ще ми се да опрвя изцяло проблема да си се отваря/затваря всичко с дистанционното. Ако нямате идеи за решаване на проблема, моля дайте предложение за качествен сервиз за такива проблеми по колите. (препоръчително е да е в района на Пловдив) Предварително ВИ благодаря!
×
×
  • Създай нов...