AleCS 4 #1 Публикувано 19 Февруари, 2014 Момци, сивика е д15б2 всичко му беше наред ,но в един момент изгоря бензиновата помпа и от там спря да дава ток на свещите, смених помпата и бобината ,но резултата е нулев... Нещо ме навежда на мисълта че компа цака работата, въпросът ми е има ли шоков бутон петата генерация и къде е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 19 Февруари, 2014 А комутатор нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #3 Отговорено 19 Февруари, 2014 Щом не е работила бензиновата помпа, и тоци нямаш, погледни главното реле. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AleCS 4 #4 Отговорено 19 Февруари, 2014 В смисъл, какво точно трябва да проверя? Съжалявам за тъпия въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #5 Отговорено 19 Февруари, 2014 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=56416 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #6 Отговорено 20 Февруари, 2014 Колега ако чуваш помпата и непали значи смени комутатора,ако нечуваш помпата презапой всички спойки на главното реле.До колкото знам 5-та няма шоков бутон,но не съм на 100% сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #7 Отговорено 20 Февруари, 2014 Съвпадението на века ще е да пукнат заедно... в един момент изгоря бензиновата помпа Помпата май ти е здрава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AleCS 4 #8 Отговорено 20 Февруари, 2014 Пичове, мерси за отговорите и извинете за закъснението с което пиша,но нещо форумът не ми позволяваше коментар... Проблемът е оправен, беше петнайсет амперов бушон (а уж ги проверих всички :-D ) като цяло много шум за нищо... и благодаря пак за бързата и адекватна помощ ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове