Crunch 0 #1 Публикувано 11 Февруари, 2014 (Редактирано) Здравейте, колеги! Взех си едно модулче за мигачите да светят заедно с габарита. При единия фар нямаше проблем(десния), при шофьорската страна свързах всичко и момента който трябва да вържа кабелчето от модула към един от кабелите на габарита обърках явно кабела и нещо окъси.. и нямам фарове(къси, дълги и габарит), задни габарити, но мигачите, стоп светлината и стопа за мъгла работят. Проверих всички бушони в купето и при двигателя всичко е ОК. Колата ми трябва за утре ... Honda Civic 6-та японка Редактирано 11 Февруари, 2014 от Crunch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 11 Февруари, 2014 (Редактирано) Каквото и да окъсиш при фаровете шансът да прецакаш инсталация е нищожен. Там е мислено за всякакви некадърни издевателства. Сигурен ли си, че огледа всичките предпазители? (от съображения, че колата ти трябва за утре е полезно да дадеш подробности) Редактирано 11 Февруари, 2014 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crunch 0 #3 Отговорено 11 Февруари, 2014 Ми в тъмното колкото можах да погледна всичките.. Можеш ли да ми кажеш кой е по-точно(нямам написано никъде кой за къде е...) Проверих всичките в купето и тея отпред при двигателя.. може и да съм пропуснал утре сутринта преди да тръгна пак ще ги проверя. Това ми е последното мнение и няма да мога да пиша до утре вечер ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #4 Отговорено 11 Февруари, 2014 screen shot windows 7 how to use print screen capture Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 11 Февруари, 2014 Памо,последния клиент ,който си беше слагал дневни светлини,си беше взривил динамото.Проблема го отстраних за 30 мин,а 3 дена ми трябваше да разбера как е станало.Идея си нямаш,на какво е способен един човек с клещи.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #6 Отговорено 11 Февруари, 2014 (Редактирано) Оу, тестостерон и прикрепени към него клещи - стават чудеса. Това е неуспоримо. Там много бързо невъзможното се превръща във факт, а как е станало е далеч от всички логични обяснения... Успех на колегата. Дано е по-малкото зло и да си ползва колата утре! Редактирано 11 Февруари, 2014 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockton 12 #7 Отговорено 21 Февруари, 2014 Идея си нямаш,на какво е способен един човек с клещи.... ....И цял сноп жици в ръцете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове