jikencio 46 #1 Публикувано 2 Февруари, 2014 Колеги,Нещо почвам да лудея и аз, и има вероятност следващата седмица да взема една пета генерация с мотор д15б2. Идеята ми е дали да хвърля по нея парици и да си направя едно мини ме с генерация и наредени скорости или да правя сложния вариант и да сложа от комбито б18 на нея. Сигирно това си е сложен вариант да се размени всичко барабар с електроники, кабели и т.н., но не е невъзможно. Незнам и д15 в комбито как ще се справя. Реално ако стокова б18 с генерация и някаки дрвбни неща върви повече от направено мини ме, може и да си заслужава. Според вас кой е по-добрия вариант.Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #2 Отговорено 2 Февруари, 2014 Първо си изпий хапчетата и после покарай и двата варианта да пробваш.Зимата не е време за такива решения. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #3 Отговорено 2 Февруари, 2014 И кой е казал, че ще го правя зимата? Аз само си обмислям варианти...А относно хапчетата - поне има шанс да ми помогнат докато при теб медицината е безсилна 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 2 Февруари, 2014 Разменяш моторетките.Като на Д15 ката и слагаш една пълна инжекция,да се посъживи. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове