VuL4o 0 #1 Публикувано 29 Януари, 2014 Здравейте колеги аз имам проблем с покривчето, не съм го свалял, вчера се сдобих с количката на доста тънка цена от 1200 лв и ясно е, че ще има бая козметични работи да се правят по нея, дано няма нищо по двигателя и купето сериозно, в събота съм на преглед при Омбре, но теча отпред в ляво на тавана ме тревожи, бях я оставил за 3-4 часа на паркинг, цялата седалка е мокра , някакви съвети? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xotbot 1 #2 Отговорено 31 Януари, 2014 Честито колега.С покрива оправия няма, ако не тече значи не оригинална :D/> :D/> :D/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf_ot_melmak 9 #3 Отговорено 23 Април, 2014 Един познат донасложи гумени оплатнения и спря да тече. Ама е голяма играчка. Мисля,че използва уплътнения от вратите на москвич :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VuL4o 0 #4 Отговорено 14 Май, 2014 Значи да не се притеснявам за произхода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf_ot_melmak 9 #5 Отговорено 15 Май, 2014 (Редактирано) Вчера братовчеда ми кара колата и опищя света,че му изпрало дънките... аз явно съм си свикнал и при мен не тече. Но все пак намерих доста интересна тема с много картинки и добри обяснения. http://www.ozhonda.com/forum/showthread.php?139420-all-in-one-del-sol-leakage-fix-up Ииии това изглежда обнадеждаващо : http://www.reocities.com/renejeddore/delsolroof/ Редактирано 15 Май, 2014 от alf_ot_melmak Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
basa_1 0 #6 Отговорено 17 Септември, 2014 И аз имам същия проблем (отпред в ляво),правих всичките тия упражнения за луди от снимките,прочиствах уплътнения,слагах силикон където е скъсано,подлепях и тнт.-пак тече (на лявото коляно).Но поне съм с кожен салон та не попива и минавам само с бърсане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #7 Отговорено 17 Септември, 2014 При мен също течеше, проблемите бяха 2 - Единия беше - разлепено предно стъкло(не си личеше по нищо че е разлепено) - Другия проблем беше точно от разлепена заварка м-ду елемента на тавана и елемента на гредата. На Прелюда тази свръзка се скрива под едни лайсни дето минават по целия таван. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #8 Отговорено 17 Септември, 2014 Нови уплътнения и то само оригинални, и си решавате проблема с течовете.Комплекта стъпва към 500лв. от САЩ чрез поръчка от форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p100ynov 0 #9 Отговорено 8 Февруари, 2017 Бърз въпрос. Някой поръчвал ли е нови уплътнения, колко му излязоха и реши ли си проблема? Естествено питам, защото и аз тека . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #10 Отговорено 8 Февруари, 2017 Бърз отговор. Да, аз съм поръчвал! По спомен ми стъпихаха около 500лв от общите поръчки. Проблемът беше решен кардинално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p100ynov 0 #11 Отговорено 11 Февруари, 2017 Правят ли се още "общи поръчки"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #12 Отговорено 11 Февруари, 2017 Колега, прочети малко тоя форум .Виж раздел "Поръчки от чужбина". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове