Petyo Tsanov 0 #1 Публикувано 28 Януари, 2014 Къде сте доволни? и колко струва това удоволствие? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 28 Януари, 2014 30-40 лева горе долу струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaze 10 #3 Отговорено 30 Януари, 2014 Здравей колега.За реглажа на мен при първият опит ми взеха 35лв, но така ги 'регулираха', че после и сами не можаха да си ги оправят. Няма да споменавам сервиза, за да не става неудобно. В крайна сметка ходих при Хонда Омбре и ми взеха 50 кинта, но колата си работи екстра вече към 2 000 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #4 Отговорено 31 Януари, 2014 Що бре, спомени го, такива сервизи трябва да се изписват с големи букви в началото на всеки раздел, или искаш след теб да вземат парите на още колеги и да им окапазят колите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petyo Tsanov 0 #5 Отговорено 3 Май, 2014 На какви параметри трябва да се направят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petyo Tsanov 0 #6 Отговорено 4 Май, 2014 На какви параметри трябва да се направят? K20A4 inlet - 0.21 - 0.25 cold exhaust - 0.28 - 0.32 cold Само това открих във форума, за k20a4 някой ако знае нещо друго да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #7 Отговорено 4 Май, 2014 (Редактирано) Реглажа се проверява задължително на 40 0000 км дори и да караш само на бензин. 50 кинта е добра цена. Омбре е супер сервиз, можеш и в Юби Ко. Редактирано 4 Май, 2014 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petyo Tsanov 0 #8 Отговорено 4 Май, 2014 Реглажа се проверява задължително на 40 0000 км дори и да караш само на бензин. 50 кинта е добра цена.Омбре е супер сервиз, можеш и в Юби Ко. а това което съм намерил така ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове