rosen77 0 #1 Публикувано 20 Януари, 2014 Отскоро съм притежател на Сивик 97г, 1,4 90 к.с. Какви са най-често срещаните проблеми при автомобила. Интересувам се защото един познат катастрофира с неговата и мога да взема от неговата кола каквото може да ми потрябва на ниска цена. Удара му е челен, но двигателя и назад всичко е здраво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #2 Отговорено 21 Януари, 2014 Не може точно да се каже но май най напред свършват ел. машинките за стъклата и дръжките на вратите :lol:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 21 Януари, 2014 Ами в момента се сещам за комутатор и бобина,или най-добре му гепи направо цялото делко за резерва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 21 Януари, 2014 Гарнитурата м/y волана и седалката 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #5 Отговорено 21 Януари, 2014 Колега на доста Хонди съм виждал, че отзад амортисьорчетата на задната врата изтърват, вземи си и тях. Също така стъпковото моторче - доста често срещан проблем... Съпротивлението на парното (за степените) също много колеги са се оплаквали от това... Кормилната рейка виж дали е читава понеже идва момент, в който става за ревизия, а една ревизия ти е около 200лв. та ако е здрава и я вземеш на тънка цена си вързваш гащите... засега това се сещам, ако някой се сети за още нещо да казва. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koc_D15B2 66 #6 Отговорено 22 Януари, 2014 Колега и аз препоръчвам да вземеш кормилната рейка ако е здрава и задължително делкото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #7 Отговорено 22 Януари, 2014 Що пък да не е вземеш цялата ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #8 Отговорено 22 Януари, 2014 Колега сетих се и за помпите на съединителя (горна долна)... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rosen77 0 #9 Отговорено 23 Януари, 2014 Що пък да не е вземеш цялата /> Мислех си, но искам да сложа газов инжекцион, а и нямам гараж да я разглобя и да държа частите, иначе нямаше да се замисля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2245 #10 Отговорено 23 Януари, 2014 Частите са на поносими цени по моргите и няма смисъл кой знае колко да се запасяваш.Бобина/комутатор гърми ако не е обслужена запалителната система-кабели свещи капачка палец.Аморисьорчетата и помпите са консуматив и си имат живот.По-често се търсят челни детайли, това е онсовния проблем на Хондата...често влиза в челен ударЛоши гуми с несъобразена скорост и лоша реакция от водача при кофти ситуация...това няма как да си го вземеш напред за съжаление.СЛожи си Ги и си карай колцата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове