Jump to content
cucy

Крушки за Cr-v II

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам два въпроса. Забелязах, че ми е изгорял предния десен габарит, на Хондата, предния път го почукнах и светна, ама втори път не минава номера, та въпроса ми е какъв вид е тази крушка за габарита, да си купя и с едно разглобяване да я сменя направо. Другото, което се чудя за усилените габарити за мъгла/отзад/ ми свети най-долния сектор, но само от ляво, като гледам ми се струва, че и от дясно има крушка и трябва и там да свети, та ако трябва и от дясно да свети значи е изгоряла крушката, ако знаете и тя какъв вид е, да си купя и от нея и да се започва разглобяването....

Мерси и лен денПубликувано изображение

Редактирано от cucy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти каталог за всички крушки. Влизаш избираш колата ,модела, за къде ти трябва и си ти:http://am_applicatio...h/index_en.htmlЛично аз, сложих диоди, подобни натези:http://led.omega-lig...led.html#st_t10Иначе отзад е една светлина, точно най-долу в ляво, отдясно няма.

Редактирано от Еmicha1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега. Не се бях замислял за диодни. Проверих вида и посетих магазинчето с лед крушките, утре ще ги монтирам.Още веднъж благодаря и лека вечер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали знаеш, че диодите имат посока на монтиране /за да светят/.

Подсещам те, да не ги сложиш/монтираш на фара и после пак да ги сваляш, за да ги обърнеш.Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да знам, че имат посока. Но реших да пробвам и в двете посоки и се оказа че както и да ги сложиш - светят. Вече са монтирани и светят много добре.Пак мерси и лек ден!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Светят, защото са сложили съпротивления и на двете крачета.В повечето случаи, слагат само на едното за икономия.Преди бях сложил такива, с пластмасов цокъл, но едната нещо се скапа.Намерих такива които са само на платка,смених ги и вече 2г. няма проблем.

Редактирано от Еmicha1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...