Mkilla 1002 #1 Публикувано 15 Януари, 2014 (Редактирано) Понеже си скъсах нервите с тези накрайници , някой има ли идея от каква кола стават ? Колата е англичанка 6-та генерация.Накрайника трябва да е с размери M14x1.5 и от 2-те страни а като дължина трябва да е 175-180мм целият.Понеже вървят с рейката ги имам и свалени но не мога да открия точно от коя марка биха паснали.В каталозите има много грешки и давам веднага пример.По-късият е ОЕМ а дългият е Лемфьордер с номер 30670 02/01 ( еднакви са ) които по каталог са 196мм дълги но всъщност не са толкова а по-дълги ! Намерих близък по размери накрайник който е пак на Лемфьордер с номер 28648 01 който по описание е 185мм НО всъщност при измерване е 190мм.Моля някой ако е сменял и помни какво е слагал да напише , защото стругаря не е оферта като става въпрос за нови части.Независимо , че Хонда не предлагат вътрешни накрайници за този Сивик не вярвам , че няма кола която да не ползва същите като размери. Порових се добре във форума в стари теми и намерих 1-2 в които естествено някой е сменял но не е написал какво е взел но защо ли да го прави ?... Редактирано 15 Януари, 2014 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tichko 0 #2 Отговорено 18 Януари, 2014 Здравей колега!Точните ти накрайници са:AS Metal 20RV05 от RoverУспех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #3 Отговорено 22 Януари, 2014 Аз намерих следното решени... Накрайник! Резбата,която е 16, ще бъде намалена на 14 с резба,каквато е нужна (1.5)! Всичко останало съвпада и няма нужда от друга манипулация! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #4 Отговорено 25 Януари, 2014 Понеже си скъсах нервите с тези накрайници , някой има ли идея от каква кола стават ? Колата е англичанка 6-та генерация...Привет, колега!И аз минах оттам.. верно нещо не съвпада, та аз не му мислих много и го заместих със много подобен от Поло..да, само резбата бе малко по-дълга, но го пое.Взех го тогава от Евро 07, където момчетата ми помогнаха с отгатването.поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове