bobeck 0 #1 Публикувано 15 Януари, 2014 Здравейте колеги, Разгледах няколко страници назад, но отговор за моя проблем не намерих. На Хондата(Сивик 5-ца) бутона за регулиране на температурата на парното е счупен (макар, че самия бутон като пластмаса го имам) и но може да се регулира температурата. Ако се опитам да го преместя на по-топло или на по-студено жилото( ако така се казва) си се връща по средата. Резултата е, че духа що годе топло. Размразява ми стъклата, ама не мога да кажа, че в колата е топло. Другия бутон за степените е пушка. Имате ли идея за какво може да става дума и нещо лесно ли е за оправяне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #2 Отговорено 15 Януари, 2014 Прегледай си отпред маркучите - въпросното жило отваря/затваря притока към парното при единия маркуч. При мен беше така и се оказа, че един друг маркуч (за изпарителя на газовото в моя случай) му пречеше да се движи нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2242 #3 Отговорено 15 Януари, 2014 Много нови Хонди в Перник ве,това Гоуфа го заебаха като марка .Както ти каза колегата,кранчето на парното е клеясало и ти прави проблем.Раздвижи го на ръка и малко спрей за ръжда пръсни да се смаже.Ако не тръгне,източи антифриза от пробката на радиатора,смъкни кранчето и го почисти с препарат за варовик. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #4 Отговорено 19 Януари, 2014 Колега има възможност самото жило от панела с копчетата, към това кранче да ти прави проблем. При мен е счупено копчето ми и много трудно се мести. Като го пусна от студено на топло примерно, копчето се връща една четвърт назад. Свалях целия панел с копчетата да го разгледам и разкачих въпросното жило, но не откъм панела а долу под жабката има една свръзка. Като свалих жилото от там механизма към кранчето си работеше перфектно и дори в момента карам без това управление от таблото а си го сменям отдолу под жабката. Давам ти идея да провериш на 100% дали проблемът ти е в кранчето или в жилото на панела с бутони. Успех от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове