rainoff 4 #1 Публикувано 14 Януари, 2014 Колеги, колата е бензин 2.0 с ГИ Романо. Сменени филтри,свещи и е правен реглаж на клапани. Разхода смесено със 70% извън градско е 12-12.5. Нормално ли е? На мен ми се вижда малко височък.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chepho 0 #2 Отговорено 14 Януари, 2014 Колеги, колата е бензин 2.0 с ГИ Романо. Сменени филтри,свещи и е правен реглаж на клапани. Разхода смесено със 70% извън градско е 12-12.5. Нормално ли е? На мен ми се вижда малко височък....Къде са ти правили настройките , за да отида и аз там ::D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rainoff 4 #3 Отговорено 14 Януари, 2014 Не виждам кое му е смешното...?!? Или пиши по темата, или не спами... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 14 Януари, 2014 За БГ е перфектен разход.10/100 комбиниран на бензин заводски разход,на газ идва добре.Като излезеш в чужбина ще падне с 1,5 литра.Останалото е гуми,спирачки и начин на каране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRING 45 #5 Отговорено 14 Януари, 2014 (Редактирано) Моя е 11,5-12,5 със 70% градско. БРЦ е газовата , настройките са и добре. Редактирано 14 Януари, 2014 от KRING Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chepho 0 #6 Отговорено 15 Януари, 2014 Не виждам кое му е смешното...?!? Или пиши по темата, или не спами...Колега не се пеняви толкова ами ползвай търсачката другия път , за да няма спам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rainoff 4 #7 Отговорено 18 Януари, 2014 (Редактирано) Приемам, че разхода е в границите на нормалното... Редактирано 18 Януари, 2014 от РОСЕН_CRV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове