st1nki4a 13 #1 Публикувано 8 Януари, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги, Днес имах големия късмет да си блъсна колата и сега ми трябват предна броня и преден капак. Колата ми е сивик 6 ген седан японка, доста рядко срещана. Та въпроса ми е стават ли бронята и капака от хеч и купе 6 ген на седана? Видях че при 5 тген имат разлики но при 6 ген не намерих. Моля за помощ че ми се ходи пеш. Редактирано 8 Януари, 2014 от st1nki4a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #2 Отговорено 8 Януари, 2014 Мисля при шеста генерация са еднакви ,НО не съм сигурен и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #3 Отговорено 8 Януари, 2014 Не са еднакви.От хеч и купе не стават на седана. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #4 Отговорено 8 Януари, 2014 а някой пробвал ли е да напасне от хеч или въобще не става? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #5 Отговорено 8 Януари, 2014 Не са еднакви.От хеч и купе не стават на седана.И къде са им разликите?Колегата пита за 6-та ген.Фарове,броня,решетка от хеч и купе стават със сигурност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #6 Отговорено 8 Януари, 2014 Дали?!?Сменял ли си капак?!?Преди фейслифта, след, знаеш ли за кВо пита колегата?!? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hienata 2 #7 Отговорено 8 Януари, 2014 аз съм слагал от седан на хеч и разлика няма,,, преди феиса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #8 Отговорено 10 Януари, 2014 абсолютно идентични са от преди феиса ... за след феиса не знам но би трябвало пак да са защото разлика в фаровете и решетката няма .. ПС : малко се оплетох но : от преди феса капак за хеч = на капак за седан от преди феиса от след феиса капак за хеч не знам дали става за след феиса седан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #9 Отговорено 10 Януари, 2014 Не са еднакви.От хеч и купе не стават на седана.Ти сменял ли си че с такава сигурност твърдиш че са различни а? И за помпата в темата за цр-в 2.2 беше много сигурен ама не беше помпа. Престани да сереш по темите на колегите с некадърните си мнения. Като не си сигурен или не разбираш - трай си.По темата капаците на хеч,седан и купе преди фейса са еднакви и взаимнозаменяеми. След фейса - също. Но капак от кола преди фейса няма да стане на фейслифтова директно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #10 Отговорено 10 Януари, 2014 Ти кой беше, че ми се караш?!?А, дето караш ситроен, но иначе си фен на Хонда?!?Сменях един капак на хеч, дето излезе половин метър над фаровете, но вероятно съм се объркал... Техническа подръжка - глупости бате - станал цар, сменя походката. Леко, кой е безгрешен - ти или Омбре?!? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #11 Отговорено 10 Януари, 2014 (Редактирано) Капаците на хеч,купе и седан 6ген. са взаимозаменяеми.От преди феислифт на преди феислифт.От феислифт на феислифт. http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Редактирано 10 Януари, 2014 от gabara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #12 Отговорено 10 Януари, 2014 Еднакви са капаците на 6-та хеч,купе и седан. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #13 Отговорено 11 Януари, 2014 Благодаря ви колеги, капака го поръчах и вече е при майстора. Сега остава само да чакам да си прибера колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове