Smurfa 2 #1 Публикувано 6 Януари, 2014 Здравейте колеги,Имам civic 2002г 1.6 и няколко въпроса Първото ми питане как се махат палчетата за откл/закл на вратите. Пластмасови са и не смея да ги дърпам за да не ги счупя. Проблема е че дрънкат много при неравности.Харесал съм и фарове от по-новите 2003-2004 civic с лупи. Дали ще паснат? За мен са еднакви.Мерси предварително за отделеното време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Code7 7 #2 Отговорено 6 Януари, 2014 Здравей, ами за жалост са на резба тоест навити са...на самите тях има едни ламаринки който най-вероятно са се разтракали, пробвай да сложиш нещо зад самия палец(черно velcro) ако спре просто го залепи.Да стават, но крушките са друг цокъл и ще трябва да преправиш инсталацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firefox151 0 #3 Отговорено 7 Януари, 2014 Да попитам и аз . Стоповете пасват ли за същата кола говорим 4 врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Smurfa 2 #4 Отговорено 7 Януари, 2014 Мерси Иначе палчетата са правоъгълни незнам как ще се отвият ако не се махне цялата кора ... то самото тракане е от пластмасата на палчето в пластмасата на самата кора на вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #5 Отговорено 7 Януари, 2014 Най-добре да махнеш кората и да огледаш какво трака и какво може да се направи.Не е сложно,само внимавай с щипките да не ги счупиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #6 Отговорено 8 Януари, 2014 Да попитам и аз . Стоповете пасват ли за същата кола говорим 4 врата. Не не пасват, колега. Формата на 5-тата врата е различна. Загледай се в снимките My link . Броните поня на външен вид са различни иначе може и да стане Моите палчета също тракат по паваж. Аз ги лекувам като заключа вратата или само леко (без заключване) натисна палчето. Свалянето на кората наистина е лесно - има го дискутирано в темата за 7ген. Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
malini 2 #7 Отговорено 12 Януари, 2014 а някой има ли линк към дългата тема за сивик 7 ген., че я затрих и не мога да я намеря? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomir 13 #8 Отговорено 12 Януари, 2014 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44905&st=135&p=1057218445&hl="civic%207"&fromsearch=1&&do=findComment&comment=1057218445 а някой има ли линк към дългата тема за сивик 7 ген., че я затрих и не мога да я намеря? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове