Jump to content
stm

Любопитно ми е-Колко гори Вашето CR-V ?

Recommended Posts

Здравейте ,

 

да извадим темата от прахта ....

 

Не зная при вас как е , но при мен забелязвам някаква тенденция за завишаване на разхода с около + 2 литра кокато зареждам от  П...РОЛ бензиностанции.Това от около 2 месеца насам и само когато зареждам от тяхната газ ..Блу форс или там каквато се води

 

И това с един и същ стил, метод и маршрут на каране .....Нещо не я харесва тази газ хондата...но само на разход , иначе на пъргавина , мощност и скорост можени се представя най-добре....

 

 

*мнението ми е абсолютно необвързващо , не цели антиреклама , просто споделям !

 

 

Какви са вашите впечатления, ще споделите ли ?

 

Какви раходи правите и къде зареждате ?Моля ако има някои с 128 к.с. автоматик да сподели мнение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Петрол май трябва да си прекръстят блуфорс-а на блушит, щото не знам какво тъпчат вътре ама вдига разхода - наблюдавам го не само на моята кола но и при служебните. Аз ползвам основно ромпетрол и в краен случай еко, като основно налитам на разни квартални газостанции, препоръчани по форумите - ако съм доволен, завтарям ги.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Газ от петрол 10-11 на 100 извънградско със скорост около 100-110 чат-пат и нагоре, в града (Шумен) 13-14 на 100. Струва ми се нормално и вървежа е ОК. Минах на петролската  газ някъде от началото на годината след едно бая дълго засичане, някъде около 2000 км. засечени и сверени с касовите бележки от зарежданията смесено, разбира се и ми даде 12 и малко на 100 км., което си е ОК. Преди зареждах предимно от Лукойл и еко, горе-долу същия разход, но сякаш газта от петрол и харесва повече. Тея данни са от една и съща бензиностанция - в Шумен на "Гривица" (предимно), ся може другите де правят някакви мушенгии, те си знаят, но тази поне е проверена.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разхода при мен е в зависимост от скоростта.При нормално каране 100-110/10-11 извън града,при настъпване 140-160/13-14-15/100 с включен климатик и натоварен прилично.Това на газ.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега!

 

Аз съм с 128 к.с. автоматик. В София градско никога не ми е слизала под 15,5 л./100 км. Извънградско никога не ми е слизала под 11,5 литра независимо от скорост с или без климатик. Засичане от този петък, 220 км.(София - Димитровград) за точно два часа, т.е. 110 км/час средна скорост разход 16,5/100 км. От скоро 1500км съм с vtec глава и наблюденията ми са ,че се вдигна разхода с литър.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...