Jump to content
cucy

Въпрос за мигаща лампа на подгревните свещи Хонда Цр-в

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Имам един проблем, на който се надявам да намеря отговор тук. Преди около месец, една сутрин като запалих колата (Хонда Цр-в - 2,2 дизел) започна да мига лампата за подгревните свещи. Това продължи докато стигна до работата ми, а вечерта като я запалих, не мигаше. Няколко дни не се беше случвало, след което периодично като запаля колата, та дори и като дам на контакт, лампичката за подгревните свещи мига, след което някой ден решава, че няма да мига и не мига, след това пак така... Първо това е доста изнервящо, докато шофираш да ти мига една оранжева светлинка на таблото, и второ - притеснява ме да не е нещо сериозно... За работа на двигателя докато мига или не мига лампичката - няма никаква разлика, пали си много лесно, без да върти излишно и работи добре, засега. Та въпроса ми е - имал ли е някой подобен проблем и на какво може да се дължи тази аномалия.П.С. Мерих си свещите дали няма някоя изгодяла, за моя радост всички имат еднакви показания, но според мен ако беше свещ, колата би трябвало да запалва трудно студена, а тя пали много бързо и лесно без никакви колебания в работата на двигателя след като запали.

Редактирано от cucy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ключ на темата. Проблема е решен! Моя грешка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега хубава работа! Няма ли да споделиш грешката, макар и твоя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, егоистично от моя страна ще е да не споделя. С една дума - липса на захранване към компютъра, който след това отчита грешка при запалването. За сега всичко е чук!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...