Попай 55 #1 Публикувано 13 Декември, 2013 Здравейте,колеги.Случката е от преди около година,но чак сега решавам да пиша по въпроса. Не знам дали да посоча случилото се като измама или просто некоректно отношение от страна на познат на доста хора потребител.Става въпрос за колегата Васил Куков(Kukov).Повечето от нас го знаят с проекта на най-бързата б20-ка от преди години. Причината да пиша тук е покупката на ECU P30 от въпросния търговец,за сумата от 200лв.,като уговорката беше компа да е се прати заедно с чипа,след като ми беше казано по телефона,че има такъв.Сделката се сключи,всичко е ок до момента в който се прибирам свалям капака и какво да видя-ПРАЗЕН СОКЕТ.Звъня веднага на г-н Куков и му казвам за липсата,а той ми казва че не знае къде е и ще поразпита във сервиза където са били частите и ако го няма имал човек с емулатор и щял да ми направи друг,до тук всичко УЖ добре.След няколко дена звъня пак питам какво става и получавам отговор,че няма чип и се разбираме да ми се направи друг.Кореспонденцията за другия чип продължи тук на лични,многобройни съобщения и питания отправих към въпросния колега какво става с чипа,а на среща получавах какви ли не оправдания,то не бе..сега нямам време..,..на моя човек емулатора му повреден.. и т.н.В следствие на около 2-3 седмици чакане и питане без никакъв резултат се отказах от чипа и последното в личната кореспонденция което написах на колегата беше ''Ок,колега аз чип явно няма да видя''.Съобщението ми беше прочетено,но никакъв отговор. Реших чак сега да го споделя тук защото ми писна една шепа хора да си предлагат частите тук и да си вършат всякакъв вид измами в малки,средни и особено големи размери както се казва в един закон. Сега ще се почнат упреци от рода-голяма работа за един чип примерно 20лв и защо не го погледна в Еконт нали има опция преглед и тест и т.н. Е да ама аз в Еконта всеки път като ходя и да си нося инструменталната количка ли,просто трябва да се спре с тия измами били те и дребни! От мен толкова,живи и здрави и весело посрещане на празниците!!! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 13 Декември, 2013 Можеш да го погледнеш и от положителна гледна точка. Имаш P30 за добри пари и то подготвен, което си е някакъв труд. Така или иначе дори по един и същ начин събрани мотори е компромис да се ползва едно и също съдържание в паметта.. 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #3 Отговорено 15 Декември, 2013 съмнявам се дали това е цялата истина за случката с васко куков 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #4 Отговорено 15 Декември, 2013 ако се включи и другата страна ще видим какво ще е нейното мнение за ситуацията,а това кой какво мисли за мен няма значение,все пак всеки е прав за себе си и има собствено мнение! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове