Barito 3 #1 Публикувано 1 Декември, 2013 Буфери от уретан за повишен комфорт на вашият автомобил - някои ползвал ли е това чудо и има ли ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 1 Декември, 2013 Аз но не знам къде и комфорта. ефект има удърwq се повече нищо друgo. това ако е комфорт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #3 Отговорено 1 Декември, 2013 Едно време бяха от каучук, доста пъти съм си задавал въпроса има ли ефект?Убедиха ме, че няма никакъв ефект и пречи на нормалната работа на амортисьор пружина.Комфорта се влошава, пружината става по твърда, но не работи по предназначение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #4 Отговорено 1 Декември, 2013 Благодаря колеги и аз мислих че е поредното "ЧУДО". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #5 Отговорено 1 Декември, 2014 а верно ли така повдигат = клиренса се увеличавал с около 3-5 см гледам и ранжеви пуснали - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове