honda1234 4 #1 Публикувано 30 Ноември, 2013 (Редактирано) Здравейтеееее, пак съм аз Преди няколко дни писах че колата ми прекъсва на няколко пъти, докато е студена. Случи се за пръв път два дни след като смених масло и филтри.. Та..проблема- тази вечер тръгнах да излизам- тъкмо изминах около 6-7 км, колата започна да прекъсва, и изгасна ( в движение). Започнаха да ми мигат пружинките(които се показват като се сложи ключа на контакт), след което ми се показа жълтото двигателче (check engine). Опитах да запаля 2 пъти- не успях. Ядосах се и тъкмо звънях да идват да ме дърпат и взе че запали. Пружинките изгаснаха, чека си седи. Прибрах се, не съм я карала повече. Моля ви ако имате идея какво й е на тази кола кажете.. Общо взето май доста се разочаровах от колата От както съм я взела само някакви ангажименти ми създава. Утре смятам да я закарам до Юбико, или до Хонда (едва ли да работят в събота).. За диагностика какви са цените им? Лека нощ на всички! Редактирано 30 Ноември, 2013 от honda1234 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VamPo 45 #2 Отговорено 30 Ноември, 2013 Привет,по-добре я закарай в Юбико, в Бултрако сигурно ще ти кажат да си смениш половината кола. Според мен проблема може да ти е от горивен филтър-менте, но това е само предположение.За съжаление Юбико работят от понеделник до петък, за контакти в В сайта . Успех и сподели после какъв е бил проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 160 #3 Отговорено 30 Ноември, 2013 Здравей,от горивен филтър, бил и той най-голямото менте колата не прекъсва и не гасне.Трябва да се закачи на диагностика и да се види кода на записаната грешка, чак тогава може да предложим решение.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angello 35 #4 Отговорено 30 Ноември, 2013 Не е нещо често срещано за да се даде съвет. Ако е само лампа или авариен режим, както и да е, но да гасне в движение и да не иска да запали, по-добре я закарай в сервиз. В Юби не взимат пари за Здрасти, но звънни в 9ч или ходи направо да си първи, че после може и да нямат възможност веднага да се заемат. Сподели решението на проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda1234 4 #5 Отговорено 30 Ноември, 2013 (Редактирано) Благодаря момчета!В понеделник отивам да видим какво ще кажат в Юбико. Днес си имах малко ходене напред-назад около 100 км. Лампата за engine check не светеше днес. Не е прекъсвала колата днес. Знам ли вече и аз какво да мисля..Понеже никой не отговори в темата за car audio, искам да ви попитам добър ел.техник да ми препоръчате за София. Ще слагам car link с bluetooth.. Редактирано 30 Ноември, 2013 от honda1234 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_ 0 #6 Отговорено 1 Декември, 2013 мени ли ти оборотите намясто като работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda1234 4 #7 Отговорено 2 Декември, 2013 мени ли ти оборотите намясто като работиНе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_ 0 #8 Отговорено 3 Декември, 2013 спорет това което казваш че колата прекасва и гасне в движение са симтоми на помпа дюзи ако ти е светна (check) ти е записа грешката.Какво ти казаха в Юби ко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове