ivannn 0 #1 Публикувано 28 Ноември, 2013 Здравейте ! Предстои ми оглед на кола Хонда. Бих искал да хвърлите поглед на колата и да ми дадете някакви препоръки и съвети ако е възможно.Благодаря Ви предварително.http://suchen.mobile.de/auto-inserat/honda-jazz-1-4-oberriexingen/187233787.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxPrice=3000&ambitCountry=DE&zipcode=71711&zipcodeRadius=50&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_FSBO_ADS&daysAfterCreation=14&maxMileage=150000&doorCount=FOUR_OR_FIVE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 29 Ноември, 2013 (Редактирано) Как точно да и хвърлим око, като точно ти си на правилното място за целта? Скоро оглеждах такава кола тук у нас за приятел - наредена отвсякъде: -нескопосано прикрити удари-нереални километри-съсипан салон за кола 2005-та-шумен двигател-на диагностиката излязоха грешки в ABS и на други места без светеща чек лампа (типична българска работа)Германците са възпитани в това отношение и няма да ти спестят нещата, които един българин има способността да направи! Хората там не се занимават с такива глупости като у нас. Привилегиите са им съвсем други. Съвет - намери обява от частно лице, което продава колата която търсиш и "влизай в джаза" както се казва Редактирано 29 Ноември, 2013 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 30 Ноември, 2013 (Редактирано) Какъв поглед, какви пет лева?! В немското мобиле нещата са толкова динамични, че аха да излезе нещо, което си заслужава парите и отлита на момента. Имай предвид, че там дебнат всякаквите му поляци, руснаци, араби...Акорда, като го взимах бях проспал обявата, че е излязла в 16ч и я видях чак в 22ч. И от 9ч на другия ден звънене, звънене, и докато отговори някой вече била запазена. Молби, молби, и в 12ч на обед вече бях в банката, за да превеждам капаро. Така, че не се ослушвай, ако видиш нещо. Както е писал колегата, (в по-голямата си част) хората там са коректни. Казвам ти го като човек, който е взел три коли по обяви от мобиле.де.Edit: И твоята от линка вече я няма. Редактирано 30 Ноември, 2013 от Zlatozator Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове