borko 30 465 #1 Публикувано 23 Ноември, 2013 (Редактирано) Поръчал съм проблемните части -слайдъра и другата щуротия за натягането ,за ремонта на електрическата кормилна рейка от щатите и ги чакам да пристигнат -някой наема ли се да я ремонтира в Добрич или Варна?Поръчал съм и гарнитура за смукателния колектор понеже и той трябва да се чисти че ми дава грешка 401 за егр историите и може наведъж да се направят процедурите в точмния сервиз! Редактирано 23 Ноември, 2013 от borko 30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 4 Декември, 2013 Намерих човек в Добрич който се наема да оправи рейката,чакам само да пристигнат частите от щатите и му я карам пък ще видим какво ще направи!Според него трябвало не знам си кво да се стругова и това онова друго за да не хлопа пущината и нямало да стане само със смяна на слайдера и другата щуротия !Ако стане като нова както обещава ще ви пиша координатите му!Най-сетне някой да се престраши да бута хондата в Добрич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #3 Отговорено 4 Декември, 2013 Да се стругова ?!? Борко , не е Лада това , не знам.Не че си имам идея как се рециклира рейка ( макар да сме разглобявали с 1 колега и то на Хонда ) но не виждам какво трябва да се минава на струг.Да не стане така да му занесеш ОЕМ части и после да ти текне и да не може и да се оправи.Внимавай къде си правиш ремонтите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 5 Декември, 2013 Ама тя моята рейка е електрическа,не хидравлична с масло и няма как да протече.И все пак дали може да прецака нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове