h4rd2kill 2 #1 Публикувано 20 Ноември, 2013 Здравейте,Мисля да купувам алуминиеви джанти за летните гуми. Размер на гумите 185/60 R 14 . За джантите открих, че оригиналните са със следните показатели за 14- ки - 5.5 J, ET 43.Джантите, които съм харесал са 6 J ET 38. В следствие на по- малкия офсет джантата ще се прибере навътреВъпроса ми е дали ще има някакъв проблем със спирачните апарати или да закача някъде?Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fanatico 6 #2 Отговорено 20 Ноември, 2013 (Редактирано) Много се извинявам на колегата, но смятам, че не е нужно да пускам нова тема. Понеже искам да се обзаведа със стоманени джанти, открих тези и доколкото гледам размерите, ще паснат. Колата е Civic 5 Coupe /EJ2/. Казаха ми, че са от Opel Meriva, но не се сещам за някого да пробвам, ако не е проблем, а в Opel форума никой не се отзова.. Ако може, някой колега да даде мнение, понеже не ми се плаща доставката от и до Хасково, ако не станат. Благодаря Редактирано 20 Ноември, 2013 от Fanatico Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h4rd2kill 2 #3 Отговорено 20 Ноември, 2013 Не намерих как да редактирам мнението си , така че да добавя: колата е Civic 6 ген хеч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #4 Отговорено 20 Ноември, 2013 От опел и ФВ стават на 5та хеч ....дори мисля че и от рено ставаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #5 Отговорено 20 Ноември, 2013 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=54857 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #6 Отговорено 20 Ноември, 2013 да не бъркам колеги но когато ЕТ-то е по малко джантата не излиза ли по на вън а не да се прибира както автора каза навътре към спирачния апарат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #7 Отговорено 20 Ноември, 2013 Дам, колкото е по-малко ЕТ-то, толкова по навън излизат джантите. Само не се сещам за сивика, колко е минимума, мисля че беше 38 ама не съм сигурен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #8 Отговорено 20 Ноември, 2013 Дам, колкото е по-малко ЕТ-то, толкова по навън излизат джантите. Само не се сещам за сивика, колко е минимума, мисля че беше 38 ама не съм сигурен .35-49 за сивик пробвал сам джанти с ЕТ в тоя диапазон и пасват без проблем и не опират никъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове