ilias 210 #1 Публикувано 18 Ноември, 2013 Здравейте, намерих си оферта за блок от б16а2 двигател, който е с дефект на 2ри цилиндър. Според продавача дефекта е малък, но аз не съм капацитет и затова искам да ви попитам какво точно ще трябва да се направи за да се оправи цилиндъра. Ето снимка на цилиндъра: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #2 Отговорено 18 Ноември, 2013 Ха , интересна снимка и двете бутала са горе а надолу какво става ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TDK 7 #3 Отговорено 19 Ноември, 2013 За какви пари ти го дава . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #4 Отговорено 19 Ноември, 2013 Posted Yesterday, 22:09Ха , интересна снимка и двете бутала са горе а надолу какво става ;)/> Ти как искаш да са буталата Нормално са си!За дрането по горната част на цилиндъра (ризата) не е добре. Има ли голям ход буталото наляво и на дясно като го размърдаш?Според мен износването е голямо и заради това е задрало или нещо чуждо тяло е влезло в горивната камера за да се получат такива деруги. Дай повече инфо за мотора преди да се отвори. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #5 Отговорено 19 Ноември, 2013 Само това ли е щетата? И всъщност е надран цилиндъра или това е материал от буталото което евентуално е задрало там? При мен беше сходно, материала беше от буталото след малко кофти детонации, с шкурка 2000 го отстраних, ново бутало и газ до ламарината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 19 Ноември, 2013 Снимката е с много лошо качество,а и трудно се снима с телефон,но по това което се вижда деругата надолу си е сериозна,а нагоре буталото е изтикало алум.стружки върху нагара,които евентуално ще паднат,но надолу са отрицателни.Ремонта е единствено шлайф на ремонтен размер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #7 Отговорено 19 Ноември, 2013 За жалост ми е доста далеч за да отида и да го видя на място, за да ви дам повее информация.Ще се свържа с него за още снимки и ще видим какво ще излезе.Ако се окаже, че е за шлайф и нови бутала, ще се откажа, понеже близо до тази цена излизат и "здрави" блокове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #8 Отговорено 19 Ноември, 2013 Направо се отказвай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #9 Отговорено 19 Ноември, 2013 СЪгласен съм,друго си е да го бутнеш с нокът,убедил съм се ,че снимките лъжат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове