v1k7or 34 #1 Публикувано 18 Ноември, 2013 Здравейте колеги.Решил съм да слагам ксенон на прелюда, но ме интересува какъв тип е цокъла на крушката ? На сивика се сещам, че беше H4, но за прелюда нямам идея.Благодаря предварително ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #2 Отговорено 24 Ноември, 2013 Колега, хубаво си решил да слагаш ксенон, но на тези големи рефлектори, ако сложиш ксенонови крушки насрещно движещите се коли направо ще им се изцъклят очите и доста псувни и присветвания ще отнесеш Ако искаш да постигнеш нужния ефект и най-важното да не пречиш и застрашаваш останалите участници в движението направо си купи едни фарове с лупи и им сложи ксенон. Струват около 500 лв. има ги и в няколко български сайта. По-евтин вариант е да си монтираш само лупи във сегашните фарове, около 120 лв. А иначе по- въпроса ти- Н1 е цокъла на крушките в прелюда. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 26 Ноември, 2013 Фарове не ми се иска да сменям, понеже си ми харесват стоковите.Благодаря все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #4 Отговорено 26 Ноември, 2013 Обаче същите не са за ксенон! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове