honda_fen_stz 0 #1 Публикувано 15 Ноември, 2013 Здравейте колеги Стрелката за температурата на водата постоянно играе като се натовари мотора и не мога да открия причината. С нов радиатор съм понеже прегря и спука стария, смених термостата 2 пъти понеже първият ми го дадоха за F20 на 92 градуса и днес сложих за D15 на 78 градуса, но проблема си остана. Колата се кара с обикновена газова и преди да спукам радиатора нямах абсолютно никакви проблеми. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marchev 23 #2 Отговорено 15 Ноември, 2013 Гледай като я натовариш дали ти дига нивото в разрешителния съд. Да не съм лош пророк, ама да не е заминала гарнитурата след прегряването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_fen_stz 0 #3 Отговорено 15 Ноември, 2013 Ами в монета даже дърпа всичко от съда. Ама днес 2 пъти я разглобявах да сменя термостата и предполагам че може да е нямала вода в блока понеже радиатора го пълних. Преди 2 седмици правих тест за въглероден диоксид в радиатора и нямаше грам изгорял газ в охладителната система. Сега и доливам вода в разширителния казан и утре ще я разходя пак на бензин да видя как ще е. Дано се нормализира защото ако пак продължава май остава гарнитурата като вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #4 Отговорено 16 Ноември, 2013 Не изключвай и водната помпа като вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1009 #5 Отговорено 16 Ноември, 2013 (Редактирано) На F20 също е 72 градуса , не знам какъв са ти дали.На F20/H23 както и на доста от моделите Сивик/Акорд , термостатите са еднакви. Редактирано 16 Ноември, 2013 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_fen_stz 0 #6 Отговорено 16 Ноември, 2013 Ми не знам колега, на този, който ми дадоха пише 92 градуса а на кутийката пишеше F20A3 до колкото помня. Чудя се само дали е A3 или нещо друго. Иначе моят проблем изчезна засега. Днес покарах малко из и извън града, стрелката си закова където трябва и не мръдна от там както и да карах и също така и на бензин и на газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1009 #7 Отговорено 17 Ноември, 2013 F20A4 - 78 градуса , не е 72 даже.Термостатите на доста модели Хонда са на толкова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове