New-1 36 #1 Публикувано 12 Ноември, 2013 Здравейте колеги.Та проблема е следния...Вече 3-та сутрин след проливен дъжд през ноща,като се кача в колата и тръгна и на главата ми се изсипва половин литър дъждовна вода ...даже тази сутрин като се качих и цялата ми седалка беше мокра и трябваше да си сложа една чанта да не ми мокри,но след като тръгнах и всичко пак се изля върхо мен и ми стана едно готино на душата. Посъветвайте ме какво да направя и как да реша проблема...готино ми е да си го отворя лятото,така че не искам да го лепя със силикон! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 12 Ноември, 2013 Почисти си дренажните тръби. писано е по въпроса много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #3 Отговорено 12 Ноември, 2013 Уж търсих за подобна тема,но намирам само за вода в багажника и на пода Иначе мерси,днес ще видя къде са тия тръбички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #4 Отговорено 12 Ноември, 2013 В ъглите откъм предното стъкло са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #5 Отговорено 13 Ноември, 2013 на хеча минават назад трабичките -към стоповете - и отстрани на свалена задна броня се вижда от каде трябва да изтича ... и като се бръкне с пръст ще видиш колко мръсотия има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #6 Отговорено 13 Ноември, 2013 Аз днес взех два метра тел от работата и дупчи,дупчи след това полях с малко вода да видя дали има засмукване... :> всичко е ОК! Дано не само до следващия дъжд. п.п Мойте тръбички бяха отпред както колегата беше казал по нагоре в темата..Явно има разлика междо седана и хеча. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marchev 23 #7 Отговорено 14 Ноември, 2013 (Редактирано) И седана има маркучи отзад. Минават по задните колонки. Свалял съм цял покрив на седан и ги видях. Може да си свалиш тапицерията на тавана и да ги почистиш.Има и на пред към колонките и на зад също Редактирано 14 Ноември, 2013 от marchev 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #8 Отговорено 14 Ноември, 2013 днес ще ги търся къде са че тая зима седалката постоянно ще ми е мокра още съм с торбичката от БИЛЛА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове