dimon7 4 #1 Публикувано 9 Ноември, 2013 колеги имам един въпрос карам сивик 5 г с преправен мотор в пална инжекция колата си работи много добре интерсно ми на колко коня се равнява с това подобрение и какви други промени има от кам мощност и освен това дали може да се направи нещо друго за повишаване на мощноста благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hristo_Yordanow 2 #2 Отговорено 11 Ноември, 2013 Здравей Колега И по въпроса ти спрямо конете ... разликата в моно и инжекцията е 7-10 к.с (като имаме едно на ум, че някой от тези куцат ) това зависи от самия двигател мой познат прави същата схемичка, но преди това качи колата на дино тест и от д15б2 90к.с му я изкара 84 к.с. ... а след като смени инсталацията .. комп.. инжекция... и т.н. му показа 99к.с. ... А относно другия ти въпрос има много много начини ... (много изписани теми от по вещи в тази свера ) разрови се и по прочети п.с. Ниско бюджетен НАЧАЛЕН вариант за засилване е например да сложиш други бутала ... т.е. слагаш бутала от д13б2 да "згъстиш" малко ... и така ... блокове от д16 глави и т.н. ... макар да повторя по горе писаното има много много начини ! Всичко е въпрос на желание и средства ! Поздрави и успех ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 12 Ноември, 2013 Аз защо му е блока ot d16? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_D15B2 0 #4 Отговорено 14 Ноември, 2013 Ако слага Втек глава колега затова му трябва комп P28 например той е от D16Z6 ;)/>. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #5 Отговорено 14 Ноември, 2013 Ванка,Ванка как защо му е блок от д16-ка, да засили купето малко да потръгне, и да не съм офффффф и да НЕ го отнеса към колегата мошноста на д15б2-90 коня е на мотора колега а на колелата изходната мощност ест че е по малка и заради тва ви е дала 86 коне нали има загуби в кутии, дифове и полуоски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 14 Ноември, 2013 И главата може да се подкара само с P289-ца ! Питам за D15 защото ми е блока от D16. При положение че колата е игла и Ники не знае с какъв комп е почнаха суапове да и се правят .... Колектор с генерация Скоростна кутия Витек кратунаа и турбоТе ти реда за вдигане на конете на крак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове