di_trow 0 #1 Публикувано 6 Ноември, 2013 Здравейте, от скоро имам Хонда CR-V 2,2 дизел 2008г. , от както съм я купил не ми се беше налагало да монтирам допълнителните задни седалки , миналата седмица ми се наложе да пътуваме повече хора и аз се отзовах с моята хонда, но уви голямо излагане , неможах да мотирам задните две седалки .Имали някой с подобен случай или поне да мми даде схема или снимки за начина на монтиранеБлагидаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #2 Отговорено 7 Ноември, 2013 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 7 Ноември, 2013 Колегата май има в предвид 3-тия ред седалки Колега , я кажи седалките оригинално замислени ли са за третия ред или е измишльотината на Бултрако ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
di_trow 0 #4 Отговорено 24 Ноември, 2013 Ами според мен е производство на Бултрако , но все пак трябва някак си да се сложат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 24 Ноември, 2013 Нещо подобно ли са седалките ? Ако да , тези седалки дори да ги монтираш , искам да видя лицето на човека , който ще стои на тях и друса дори 30 мин 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #6 Отговорено 25 Ноември, 2013 (Редактирано) Малии горката Хонда - по грозно усвояване на ДДС и амортизационни отчисления не бях виждаааллл /> И колко струва това творение -небесно ? За седалките питам ! Редактирано 25 Ноември, 2013 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове