Jump to content
mytanta

лампата srs

Recommended Posts

Значи имам две црв-та 2000г. 147 к.с. ,когато дам контакт на едното црв срс се чеква/светва за 3-4с и гасне./,а на другото въобще не светва. Колата уж не е имала удар и е купена от Германия от човек,докара ми е приятел. По километража имам и някоя друга лампичка дето не свети./най вероятно изгорели/. Какъв може да е проблема и къде да го търся?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като заначало бих те посъветвал да смениш крушката , ако пак не свети тогава го мисли ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има ли црв без такава лампа на таблото фабрично?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има еърбег трябва да има лампа - виж крушката. Ако е махната може да е заради регистрирана грешка която трябва да се изчисти и свети постоянно - затова ги махат обикновено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така отзад на километража се оказа не лампа а диод-до който се стига след като се разглоби самия километраж. Диода беше срязан за да прикрие грешка. След запояване на диода и изчистване на грешката вече всичко е както трябва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И грешката беше от шофьорския еърбег?Като са свалили волана заради километража :)Кой им вярва на тия 135000 км. дето са всички коли не знам....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

даваше грешка в блока-незнам какво означава,но успя да се изтрие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

даваше грешка в блока-незнам какво означава,но успя да се изтрие.

моята беше на 136000, значи не е пипанаПубликувано изображение, а и SRS си свети

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...