Legal 42 #1 Публикувано 2 Ноември, 2013 Здравейте, интересува ме, колко литра приблизително остават в резервоара, когато светва, някаква светлинна индикация? До сега не съм виждал на моята да светва нищо. Стрелката е била почти до долу, но не е светвало нищо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #2 Отговорено 2 Ноември, 2013 Здравей,моята светва когато остане гориво за 50 км, незнам колко литра са това! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #3 Отговорено 2 Ноември, 2013 (Редактирано) A, тази лампа светва ли, когато стартираме колата или само тогава, когато горивото е недостатъчно? Редактирано 2 Ноември, 2013 от MIYAMOTO Дали ще успеете да си пишете и без да се цитирате??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobo5 4 #4 Отговорено 3 Ноември, 2013 Светва само когато намалее горивото и то ако имаш лампа. Някои модели нямат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #5 Отговорено 6 Ноември, 2013 (Редактирано) Всички европейски осмици имат светлинен индикатор, намира се под скалата на горивомера и свети оранжево под форма на колонка за гориво.Отделно на дисплея на бордкомпа светва същия символ, с или без съобщение " diesel fuel low". Светва при старт на двигател и остава, докато не смените инфо екрана; долния индикатор си свети. Когато тези два индикатора светнат, в резервоара остават около 7.5 л гориво. Това е преди стрелката на горивомера да достигне 0. Дори и да сте на 0, пак има минимален резерв. Добре е с дизел да не оставате без гориво в движение; ако се случи, след зареждане трябва да обезвъздушите горивната система.Мисля, че има предпазител в купето на колата. Редактирано 6 Ноември, 2013 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #6 Отговорено 6 Ноември, 2013 За шеста генерация, англичанка, лампата за резерва започва да свети, когато оставащото в резервоара гориво е 8 литра или по-малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове