raishauer 2 #1 Публикувано 30 Октомври, 2013 Колеги замислям се да сменя моите стандартни свещи с иридиеви ,ако имате опит с тях конкректно за този мотор K20a моля да споделите вашето мнение.Колебая се между двете фирми NJK IZFR6K11 и DENSO IK20,доставени от Щатите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #2 Отговорено 4 Ноември, 2013 Аз съм с Денсото и вече 40К км нямам проблеми.Според мен е все едно кои ще избереш, важното е да са оригинални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #3 Отговорено 4 Ноември, 2013 (Редактирано) Това е въпросът как да различим оригинала от ментето. Поръчах вече Denso от EBAY дано попадна на качествена стока. Редактирано 4 Ноември, 2013 от raishauer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1050 #4 Отговорено 5 Ноември, 2013 Аз карам с Денсо от Косер и нямам проблем.При това говорим за IK24 на К20А2 с компресор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #5 Отговорено 20 Ноември, 2013 Ако мотора е в стоков вид - NGK IZFR7G-11KS или Denso IK22...Поздрави... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #6 Отговорено 16 Януари, 2014 (Редактирано) Е защо да слагаш иридиеви свещи на този двигател ??? Никъде не ги препоръчват за него питай Омбре по въпроса ! /> А относно топлинното число -зависи дали я караш градско на къси разстояния или я рязтриваш до нажежаване />/>/> Все пак спазвай препоръките на производителя. Редактирано 16 Януари, 2014 от iso_eu 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iwolf 3 #7 Отговорено 21 Януари, 2014 И аз карам вече 20000 км с IK20 от Косер с дв. K20A6 с газов инжекцион и за сега нямам ядове.За модела на NJKнямам наблюдение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове