a4o0570 0 #1 Публикувано 28 Октомври, 2013 Ако някои е имал подобен проблем нека сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4o0570 0 #2 Отговорено 30 Октомври, 2013 Няма ли някои които да кара дизел и да е имал подобен проблем ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #3 Отговорено 30 Октомври, 2013 Колега дай повече информация а най-добре отиди в сервиз на HONDA да направят една диагностика и ще ти кажат каква е причината.Аз моята кола като я карах в Бултрако преди да я купя ми извадиха разпечатка с всички показатели по които може да се съди за работата на двигателя и целия ми преглед ми струваше 43лв. само диагностика на мотора сигурно ще е по-евтино.По-добре отиди и дай някой лев да ти диагностицират правилно проблема отколкото да ходиш при разни гадатели, които да работят по метода проба-грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #4 Отговорено 14 Ноември, 2013 Ако зареждаш на бензиностанции ШЕЛ е от това. На мойта като и сипя на Шел и зад мен е страшно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #5 Отговорено 14 Ноември, 2013 Аз откакто съм купил моята карам само с Шел пък не пуши чернилка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VamPo 45 #6 Отговорено 18 Ноември, 2013 Пробвай да сипеш Max Motion от ОМВ. Аз вече само с такова карам и колата е много добре Дано проблема да е от нафтата. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 18 Ноември, 2013 Хора,давайте свястни съвети,Шел са на фрайнчайзинг,всеки си разрежда лайната като му харесва.Кво ще кажете за износен водач на клапан,скъсан маслообирач и счупен сегмент с дупка в буталото.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VamPo 45 #8 Отговорено 19 Ноември, 2013 Точно - даваме му съвет. За всичко останало да отива в Хонда на диагностика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове