kleni 17 #1 Публикувано 23 Октомври, 2013 На какви нютони/килограми се затягат арповете на биелите? Става въпрос за Д16з6.Стоковите ги дават 32 нютонметра /3.2 кг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 24 Октомври, 2013 26 ft/lbs = 35 nm\Справка тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #3 Отговорено 25 Октомври, 2013 (Редактирано) Кало момчето пита за АРП болтове ;)/> пич кой модел АРП е и колко ММ е дебелината ? за да ти дам адекватен отговор на въпросчето, другото което е тези АРП болтове на сток биели ли ги караш или имаш афтърмаркет такива, конкретизирай си въпроса защото има над 20 модела АРП за биелите и няма кой да ти отговори на така зададен въпрос. Редактирано 25 Октомври, 2013 от yajo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #4 Отговорено 25 Октомври, 2013 Номера на болтовете е 208-6001(8мм) за сток биели от Б20.И аз открих тази информация която chris_barnes ми написа,но реших да попитам за всеки случай,защото четох някъде ,че се завиват като сток болтовете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 27 Октомври, 2013 Един съвет от мен,стегни си биелите на точните килограми без лагери и ги дай на координатна машина,ако имат елипса да ги изправят 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #6 Отговорено 27 Октомври, 2013 3.5-6kg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове