arrogance 33 #1 Публикувано 21 Октомври, 2013 Колеги, помагайте!Значи проблемът се появява, винаги по едно и също време- винаги когато запаля и около 10-15 минути след като съм тръгнал и оборотомерът започва да подскача и даже и да съм на скорост колата угасва. След това 10 минути не може да запали, само върти на стартер и нищо. Чека си гасне, но не палти. След като направи това като изчакаш 10 минути и си пали без проблем и повече не го прави. За около 4 седмици ми го направи 3 пъти това. Моля ви за помощ в какво може да е проблема, понеже няколко майстора казват различни неща за смяна и за това искам вашето компетентно мнение.Благодаря ви предварително!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 21 Октомври, 2013 Провери бубината,най-добре вземи от приятел и покарай да видим,или да се замери.Нека кажат и другите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #3 Отговорено 21 Октомври, 2013 Имаш слаби връзки някъде или си провери главното реле за студени спойки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arrogance 33 #4 Отговорено 22 Октомври, 2013 Направо да си взема едно главно реле да видим какво ще стане (понеже е най-евтиния вариянт). А и за слаби връзки се съмнявам да има, защото изведнъж безпричинно започна да го прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantudino5 14 #5 Отговорено 22 Октомври, 2013 Привет колега, Значи казваш че след 10 минути като стои вече не го прави проблема, така ли? +1 за кофти спойки в релето. П.с. Ако е бубина всеки път като загрее ще прави проблем, а не след 10 мин вече да е ОК.Поздрави и Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #6 Отговорено 22 Октомври, 2013 Комутатор! няколко пъти ми се е случвало и признака е точно този подскача оборотомера и гасне, свали и виж връзките на комутатора в делкото има едни силиконови изолатори на кабелните обувки, често се прецакват! погледни ги и като оправиш проблема си смени свещите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове