Кръчмонавта 17 #1 Публикувано 18 Октомври, 2013 Здравейте колеги,моля ви за помощ,тъй като не мога да открия проблема, а той е следния:Когато завивам на ляво ми трака от ляво.Така, дотук добре.Отидох на майстор, съветвах се с хора и стигнахме до извода за каре(ляво).Сменихме го ново и шума еволюира.Когато завивам на половин завой(непълен навит волан) наляво трака от 1800 до 3500 об е най-много.А пък на дясно когато навия си трака през почти целия завой(от право положение до пълен десен волан) Както пише Хондичката е 4генерация,моля помогнете ми! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #2 Отговорено 19 Октомври, 2013 .бати случая. Оборотите как ги свързваш с механичен проблем на трансмисията?От ляво каретата са две, от дясно също... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 19 Октомври, 2013 А това "трака" с ритмично тракане (като за външно каре) ли го свързваш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кръчмонавта 17 #4 Отговорено 19 Октомври, 2013 (Редактирано) .бати случая. Оборотите как ги свързваш с механичен проблем на трансмисията? От ляво каретата са две, от дясно също... Много добре знам къде колко карета има...А пък и вътрешните карета не тракат на завой най-малкото, а тракат направо и не тракат а хрупкат или пукат зависи... Редактирано 19 Октомври, 2013 от Кръчмонавта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кръчмонавта 17 #5 Отговорено 19 Октомври, 2013 А това "трака" с ритмично тракане (като за външно каре) ли го свързваш?Да колега точно като от външно каре е, обаче го има и на двете страни както съм писал по-горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheFastman 1 #6 Отговорено 30 Октомври, 2013 колега провери си лагерите,че аз имах такъв проблем.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кръчмонавта 17 #7 Отговорено 31 Октомври, 2013 Разбрах кое е колега,благодаря. Били са се разбили и двете карета, но лявото е било по зле затова сега остава остатчен шум(от дясното) Благодаря на всички ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове