chester_21 0 #1 Публикувано 18 Октомври, 2013 Установих че утечката идва през бушона stand by.Ta въпросът ми е какво има закачено на този предпазител стандартно?Колата е сивик 5-та д15б2 без аларми и без имобилайзер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #2 Отговорено 18 Октомври, 2013 Първом откачи касетофона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chester_21 0 #3 Отговорено 18 Октомври, 2013 първо това направих и не е от касетофона, след като го откачих консумацията остана.Махнах бушона stand by и проблема се реши просто нямам часовник в колата в момента и сигурно компютъра се включва след като дам на контакт.Е поне грешки няма да трупа.Та въпроса ми беше какво е закачено на stand by освен компа и часовника? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #4 Отговорено 18 Октомври, 2013 Кабела за паметта за станциите на радиото мисля също е вързан към тях! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове