Dobsi 0 #1 Публикувано 14 Октомври, 2013 Здравейте не ми остава време да се поровя в темите за да намеря отговора на моя въпрос, та към него възможно ли е да пасне разпределителния вал от малкия в-тек 125 на 6 ген 90 hp ? предлагат ми вариант да ми наслоят гърбиците на вала за да тръгне да върви повече колата дайте ми съвет какво да направя ? поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 15 Октомври, 2013 Пасва но заедно с главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #3 Отговорено 15 Октомври, 2013 Не влизай във филми колега,освен главата както е казал фена ще ти трябва и компютър,всмукател,инсталация ,гарнитура и какво ли още... а и доста читав майстор.Като искаш колата ти да върви по-добре си вземи направо двигател,а моя съвет е да не си пипаш хубавата Д14-ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dobsi 0 #4 Отговорено 16 Октомври, 2013 значи нямам вариант да си купя двигател единствения вариант е да си сменя главата от 1.6 съвместими ли са от 1.6 малкя втек с моя д14а4 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #5 Отговорено 17 Октомври, 2013 Да, но няма смисъл, както са казали колегите по горе.Трябва ти не само глава, а и комп. с електроника, всмукател, изпускател и още +++ неща всяко от които е около 200 и + лв.Цяла D16-ска е под 1000 лв.Цялото mini-me излиза горе-долу на цената на B16 swap. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dobsi 0 #6 Отговорено 18 Октомври, 2013 цяла Д16З6 колко излиза горе долу ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове