Jump to content
alman

HRV досаден проблем

Recommended Posts

Здравейте колеги, днес имахме малка екскурзийка с жената до Белчин- крепостта. Та установих следния досаден проблем. Понеже беше валяло и колите хвърлаха мръсна вода върху предното стъкло реших да пръскам да го измия. Да уточня, че времето беше прекрасно и прозорецът ми беше отворен до половината. И пръскам си аз пускам чистачките и забелязвам, че водата от стъклото в следствие на движението на чистачките се завихря и директно ми пръска през страничното стъкло. Вдигнах го и установих, че дори и 2 см да е отворено, водатата си капе върху кората на вратата. Искам да попитам и при вас ли е така или при мен нещо не е както трябва...чистачките ли не са верните, нещо липсва ли. Забелязал съм, че на някои коли има едни "прагове" от двете страни на предното стъкло и предполагам са точно заради този проблем. Не, че ми е проблем да затворя, докато пръскам, но все ми се струва, че не би трябвало да е така. PS Ако не сте посещавали въпросната крепост, горещо го препоръчвам. Всичко е направено прекрасно, има място и за цър-пър, много детски съоръжения, а и всичко е чисто ново и направено както трябва.Поздрави,Александър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Taka e.Toва да е проблема....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е при всички коли. Просто няма начин, а за тези допълнителните "прагове", за които говориш - това са ветробрани, които евентуално биха намалили малко влизащата вода, но при движение, това е нормалния път на водата - назад и надолу!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тцъ, и с моите гоооУеми дъждобрани вали през страничните стъкла, ... ама ако са прекалено отворени. Ако са мааалко открехнати, няма проблем, пазят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...