Попай 55 #1 Публикувано 10 Октомври, 2013 Колеги,моля някои да даде съвет за избор на накладки(предни и задни) за сумата от около 150-60 лв.Колата ще е със армирани маркучи и Motul RBF600 течност,колата си е ежедневка EG6 VTI!Бях се спрял на EBC накладки,но разбрах че няма да имам кой знае какъв ефект ако съм с обикновени дискове,а не на EBC,а щом е така няма смисъл да давам една шапка пари за такива накладки след като на друг производител ще ми вършат може би същата работа! Всякакви съвети и препоръки са добре дошли!Поздрави!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 10 Октомври, 2013 Колега,ефект ще има, но бързо ще свършат дисковете.Каквито и по-сериозни накладки да сложиш на обикновени дискове ще стане същото.Аз съм заложил на жълти накладки, но и на нарязаните дискове на EBC. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #3 Отговорено 11 Октомври, 2013 ТРВ Котек с отстъпките лягат на сумата която си посочил и ще ти вършат перфектна работа .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #4 Отговорено 18 Октомври, 2013 Айде още някой няма ли да изкаже мнение по въпроса,предполагам че не съм единствения,който се колебае в избора на накладки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове