Jump to content
dido0o

IACV при ЦР-В

Recommended Posts

My linkпонеже писах в други теми но явно или няма компетентни по тоя въпрос или ги болят пръстите да пишат или не са видели отварям нова тема , като по този начин надявам се ще помогна и на други колеги в форума , защото на цр-в разбрах че им е болно мястостава дума за клапана за контрол на входящия въздух, или както му казват "компетентните" служители по моргите - стъпков мотор. за тези които не са наясно той регулира оборотите на свободна скорост . Та да минем на въпроса . когато рових в е-баи да го търся видях че по обявите пише за акорд сивик интегра(има визуална прилика с този на цр-в)и го има на 2.2 2.7 и нз кои други мотори ... Дали ще върши същата работа при цр-в ако го взема от акорд примерно , защото по моргите немога да го намеря никъде на мотор от цр-в понеже всички са продадени веднага след като са влезли в моргата .Взаимно заменяем ли е този клапан?а пък и се сещате че ако кажеш от сивик примерно цената няма да е като да кажеш цр-в Редактирано от dido0o

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, не знам дали става от друга хонда, но пробва ли с почистване? Невиждам какво може да му се прецака на този клапан, че да се сменя! Просто се почиства, ако не знаеш как или не ти се занимава, мога да ти дам телефона на един майстор да ти го почисти заедно с дросела за 10-на лева. При почистването не трябва да се разглобява самия клапан, че тогава се прецаква ;) Ако е станало така, попита ли в двете морги във Варна, които са само за хонда?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чистил съм го не се получава ... какво има да му развали , явно има кво ... мерси все пак за идеята ... въпроса си остава

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Honda Part NO.: 36450-P3F-G01 VALVE ASSY., ELECTRONIC AIR CONTROL

 

Compatibility Info:

Part No. 36450-P3F-G01 fits the vehicle applications listed below:

 

Model Year Body & Trim Emission & Transmission

 

CR-V 2001 5DR EX KA 5MT

CR-V 2001 5DR EX (SUZUKA) KA 5MT

CR-V 2001 5DR LX (4WD SUZUKA) KA 5MT

CR-V 2001 5DR LX (4WD) KA 5MT

CR-V 2000 5DR EX KA 5MT

CR-V 2000 5DR EX (SUZUKA) KA 5MT

CR-V 2000 5DR LX (4WD SUZUKA) KA 5MT

CR-V 2000 5DR LX (4WD) KA 5MT

CR-V 1999 5DR EX KA 5MT

CR-V 1999 5DR EX KL 5MT

CR-V 1999 5DR LX (4WD) KA 5MT

CR-V 1999 5DR LX (4WD) KL 5MT

CR-V 1998 5DR EX KA 5MT

CR-V 1998 5DR EX KL 5MT

CR-V 1998 5DR LX (4WD) KA 5MT

CR-V 1998 5DR LX (4WD) KL 5MT

 

Това е в случай ,че хондата за която говориш е RD1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва, дето е дал Енчо, е предполагам за неговата 147-коньова RD1.Хвърлих едно бързо око тук:http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_catalogue_C01.phpИ ... ядец!За RD1, 128 коня, '97-а година, Valve assy, electronic air control, е с различен парт.номер от този за Акорд 2.0, и Интегра, същата година. На Интеграта има същия външен вид, но на Акорда е напълно различен от CRV-то.Все пак, не съм проверил всички модификации.

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, не знам дали става от друга хонда, но пробва ли с почистване? Невиждам какво може да му се прецака на този клапан, че да се сменя! Просто се почиства, ако не знаеш как или не ти се занимава, мога да ти дам телефона на един майстор да ти го почисти заедно с дросела за 10-на лева. При почистването не трябва да се разглобява самия клапан, че тогава се прецаква ;)/> Ако е станало така, попита ли в двете морги във Варна, които са само за хонда?

Я пък го капиши този телефон ако не е проблем.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...