bogomil18 1 #1 Публикувано 4 Октомври, 2013 Колеги снощи гледах едно клипче на хонда сивик 5ген. която беше със задно предаване и се замислих как е направено Смисъл дали е използван друг двигател (ако е възможно да се събере в коша ) ..Въпроса ми незнам дали е точно за тая тема и се извиням на модераторите ако съм виновен,ама ми е интересно как е станало и колко хиляди са хвърлени по подобен проект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #2 Отговорено 4 Октомври, 2013 Станало е по трудния начин!Дали с друг двигател отпред, дали с друг двигател отзад ...А колко хиляди ... колкото трябва ... "Кефа цена няма!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #3 Отговорено 4 Октомври, 2013 Слабо съм запознат, но мисля че операцията се прави с двигател от CR-V и се ползва кардана, без предното (по желание може и 4х4). Прави се тунел доло и готово :D Цифрата е доста голяма според мен, самия swap на В20 си е около 2000 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokolin000 49 #4 Отговорено 4 Октомври, 2013 Ако на клипа е една черна 5-та генерация тя е с нисански мотор ср20дет , много работа и много пари за кола без баланс според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #5 Отговорено 5 Октомври, 2013 Колеги снощи гледах едно клипче на хонда сивик 5ген. която беше със задно предаване и се замислих как е направено Смисъл дали е използван друг двигател (ако е възможно да се събере в коша ) ..Въпроса ми незнам дали е точно за тая тема и се извиням на модераторите ако съм виновен,ама ми е интересно как е станало и колко хиляди са хвърлени по подобен проект Ако е седан, има фабричен модел 4х4...Сигурен ли си, че е само задно предаване? D16Z7, рядка японска птица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #6 Отговорено 5 Октомври, 2013 Черната пета генерация която дрифти по писта е с мотор от С2000. Проекта е на някакви японци. Пазех някъде линк към темата с проекта, но съм го затрил за съжаление. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове