borko 30 465 #1 Публикувано 2 Октомври, 2013 От няколко месеца имам колата и стрелката за температурата винаги стоеше малко под средата,не мога да определя дали е загрявала достатъчно бързо или не ,но лятото до 3 километра заковаваше стрелката там.От няколко дни стана доста студено и един два дена карах без парното и стрелката пак след известно време отиваше където трябва и оставаше там,от 2 дена пускам парното на 2-3-4 степен различно и след 5 минути стрелката бавно пада почти до минимума на скалата и някак ,абе стопля ама не прави жега както правеше англичанката .Питането ми е дали има проблем с термостата или нещо друго или този модел така правят като се пусне парното .После ,ако трябва да се купува евентуално термостат пак ли само ТАМА трябва да търся като при бившата ми англичанка че да съм сигурен че ще върши работа.Ами това се сещам за сега ,последно време доста ми дойдоха ремонтите по колата ,иначе бих сменил термостата веднага с нов за проба ,обаче парите са кът в момента и реших да се съветвам със съфорумците преди да купувам нещо . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 2 Октомври, 2013 по принцип когато пуснеш парното преди да е загряла ... загрява доста трудно и така духа нито топло нито студено .. обаче на мен ми мирише на термостат колкото и кофти да ти звучи ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 2 Октомври, 2013 Аз пускам вента на парното само когато стрелката е стигнала където трябва -малко под средата на скалата ,иначе ще духа хладно,и въпреки това стрелката при пуснат вентилатор полека пада почти до началото на скалата.Така ,ако ще трябва нов термостат само ТАМА ли да търся пак ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumenbo 8 #4 Отговорено 3 Октомври, 2013 +1 за термостат, аз моя го смених минлата година с Тама и още е здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icesonic 10 #5 Отговорено 3 Октомври, 2013 +1 за термостат даже е много възможно да липсва ако е италианка... при мен беше така...Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #6 Отговорено 3 Октомври, 2013 Не намерих термостат Тама и купих вернет,26лв термостата на 78 градуса и гарнитурката 3 лв общо 30 кинта с бакшиша!Сложих го към 12 часа сам ,долях антифриз и след тестовете стрелката не мърда от малко под средата и парното е супер -карах 10килоометра на 4 степен и мисля че даже имам тен от жегата !Не го одобряват много май из нета колегите вернета ,ама дано при мен е сполучлив и изкара по-дълго!Така че ако имате същия проблем като мен-термостата е виновника!Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #7 Отговорено 3 Октомври, 2013 Слагаш един оригинален термостат на Honda и не го мислиш десетина години :o/>. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #8 Отговорено 5 Октомври, 2013 Не намерих термостат Тама и купих вернет,26лв термостата на 78 градуса и гарнитурката 3 лв общо 30 кинта с бакшиша!Сложих го към 12 часа сам ,долях антифриз и след тестовете стрелката не мърда от малко под средата и парното е супер -карах 10килоометра на 4 степен и мисля че даже имам тен :)/> от жегата !Не го одобряват много май из нета колегите вернета ,ама дано при мен е сполучлив и изкара по-дълго!Така че ако имате същия проблем като мен-термостата е виновника!Поздрави! Много колеги са прочели темата, но явно ги е домързяло да напишат, че и BEHR върши работа.Само си дал пари за вернета - ако изкара 3 месеца да почерпиш! Късно видях темата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #9 Отговорено 7 Октомври, 2013 Сериозно ли ? В магазина ме убеждаваха че не са имали проблеми с тях ,въпреки че споделих че съм чувал други работи за тази марка но въпреки това го взех защото не намерих друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #10 Отговорено 8 Октомври, 2013 (Редактирано) В този случай бих заложил на оригинална част /термостат/ ако бях на мястото на колегата. Не случайно дават гаранция от Хонда за оригиналните части. Редактирано 8 Октомври, 2013 от SR-71 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове