atoma 995 #1 Публикувано 24 Септември, 2013 На този ден японската корпорация навършва 65 годиниЕдна от най-големите световни автомобилостроители компании празнува своя 65-и рожден ден днес. На 24 септември 1948 г. е създадена Honda Motor Co. Първият неин президент е Соичиро Хонда, а целият персонал се състои от едва 34 сътрудници.И още малко четиво: ЛИНК 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arsen 27 #2 Отговорено 24 Септември, 2013 Здравейте.Днес се навършват 65 години от създаването на нашата любима марка.По случаи годишнината направих торта. 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
оги125 8 #3 Отговорено 24 Септември, 2013 Ч.Р.Д. на всички хондаманяци .Желая ви много безаварийни километри и много спечелени титли ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 24 Септември, 2013 Ч.Р.Д фенове и маниаци!С много готини хора ме свърза марката,слава Богу!И много хубави емоции ми е дала,дава и ще ми дава надявам се.Мир на праха му,вечна да е паметта му на бай Соичиро за това което е направил!Поклон! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #5 Отговорено 24 Септември, 2013 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.МНОГО БЕЗАВАРИИНИ КИЛОМЕТРИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОНЕ ПОД КАПАКА. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #6 Отговорено 24 Септември, 2013 Честит 65 ти рожден ден на нашата марка . Тя ме научи да следвам мечтите си . Така както Сойчиро Хонда и Такео Фуджисава са повярвали в тях на днешния ден 1948г . Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #7 Отговорено 24 Септември, 2013 Да ни е ''жива и здрава'' марката! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове