Izverg 458 #1 Публикувано 14 Септември, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги! Търся линк с обяснение на български как се прави mini-me от d15b7 към d16y8. В интернет има много обяснения но всичките са на английски и не мога да ги преведа с точност. Предстой ми да слагам такава глава и както аз така и майстора който ще ми го прави не се е занимавал с това преди. Набавил съм си глава, делко и повреден комп п28 за донор на моя п06. Ако може някой да ми обясни, от компютъра до къде се пускат кабели за витека. Казаха ми, че ще ми трябват и нови свещи за y8. Нали знаете, че всеки дава съвети и не всеки път са верни. Затова всякакви подробности и препоръки са добре дошли. Като например къде да си пратя компютъра и донора за да ми направят един работещ с витек? Редактирано 14 Септември, 2013 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tegk0 0 #2 Отговорено 24 Ноември, 2013 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/forum/post605.html Аз съм вече с д14А3 мини-ми, дори и вал с бутала и биели от д15 сложих.... 1500 км добре е за сега, лесно става процедурата но се приготви за много разходи !!! Редактирано 24 Ноември, 2013 от Tegk0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tegk0 0 #3 Отговорено 24 Ноември, 2013 Малко грешка в линка, ето правилния - http://forums.hondabg.com/forum/post605.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 25 Ноември, 2013 Ако не намериш кой да ти преправи Еку-то без пари ми го донеси.Пропуснал си ламбда сондата в списъка нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tegk0 0 #5 Отговорено 28 Декември, 2013 Може и без ламбдсонда да кара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crunch 0 #6 Отговорено 28 Декември, 2013 Аз съм с d16y7 какво е нужно да си набавя? Колата е със смукател от d15b7 и изпускател от 125 коня ? Глава, комп(какъв !?), делко друго ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #7 Отговорено 28 Декември, 2013 На всякаде има описание с нужните части за мини ме. Например може да погледнеш в моята тема какво съм си набавил аз -> My link Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crunch 0 #8 Отговорено 28 Декември, 2013 О не съм погледал! Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове