EmZvr 225 #1 Публикувано 27 Август, 2013 (Редактирано) Моля ако някой е мерил Д серия да каже някакви цифри. Става дума за напълно оборудван двигател със скорости, съединител, колектори, полуоски, маркучи.. всичко от-до. Прилагам и снимка. Та колко според вас ще тежи това чудо ? Редактирано 27 Август, 2013 от EmZvr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 29 Август, 2013 Има един български филм и една от репликите беше "На кантара!" Колега , според мен има около 250 кила със всичко изброено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 29 Август, 2013 130-40 kg като сме тръгнали да предполагаме 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #4 Отговорено 29 Август, 2013 (Редактирано) Има един български филм и една от репликите беше "На кантара!" :)/>/>/>/> Колега , според мен има около 250 кила със всичко изброено.Аа колега, не ме плаши така Много се надявам да не мине 200кг.В нета има само едно число, което се върти на всякъде и то е както казвал K1r1L - 140кг. Но не се разбира точно с какво е мерен. Знам, че е с кутия. Но този, който мен ме интересува на снимката е със всичко по него и дори само изпускателя ще тежи доста. Редактирано 29 Август, 2013 от EmZvr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 29 Август, 2013 Бе от каде ще го получаваш Киката е прав около 140 кила в района на БГ с куриер не повече от 70 кинта за доставка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #6 Отговорено 29 Август, 2013 може на вторични да го дава и за това да пита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #7 Отговорено 29 Август, 2013 (Редактирано) От Англия ще пристига, ама се чудя заслужава ли си. Естествено цената зависи от килограмите и за това ми трябва да знам каква му е горната граница като килограми.Как ще дам хубавата Z6-ца на вторични аа Редактирано 29 Август, 2013 от EmZvr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #8 Отговорено 29 Август, 2013 От Англия ще пристига, ама се чудя заслужава ли си. Естествено цената зависи от килограмите и за това ми трябва да знам каква му е горната граница като килограми.Как ще дам хубавата Z6-ца на вторични аа :D/>знам ли всякакви хора има една кака в щатите си върнала NSX-a на вторични... без да е ударен и без да му има нищо била стара вече и айдее.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #9 Отговорено 29 Август, 2013 140 кила ако е е добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове