Jump to content
РадославКз

Въпрос към управляващите форума

Recommended Posts

Здравейте,модератори и админи!След постнат от мен клип в една тема,върху мен се изляха едни приказки,за които аз,най културно докладвах въпросния член(малко смешно звучи),а именно,бях наречен достатъчно прост,за да стана полицай(без даже да ме познава),колата ми -варел(без даже да я е виждал),щял да извади много бърза кола(от пробития си джоб ли,не знам).Та питането ми е,какви са последствията за члена(офф,пак ли),освен изтритите му постове?Защото,не може тоя тарикат,вече не знам колко години,да повръща върху други,в този форум,да бъде баннван вече не знам колко пъти и да продължава с изявите си!!Същия потребител(да не казва, пак член,че той за никъв ........член не става) тормози целия форум с некомпетентните си и заядливи мнения,които са даже и комични....Та,те така,искам да знам,какви са последствията,след обидите му към мен(НЕ САМО В ТАЗИ ТЕМА),освен изтриването на мненията му(за което много благодаря,понеже бяха изцяло офф топик)

Редактирано от RadoslavKZ
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе "умен", кой започна да се заяжда след клипа ти, кой си ти да ми даваш квалификации и да ме наричаш пале. Що като си толкова отворен и си милиционер не дойде на националната да ми кажеш нещо в очите или е по-лесно да се криеш зад униформата? Аз още помня колко беше мазен като ти трябваше бензиновата рейка и нямаше от кой да си купиш, понеже ти си с голямата пачка, а аз съм с пробития джоб и ти пратих една без пари. След това ми каза, че нямало да ти свърши работа, ама си я задържа :D В твойто село и като си с униформа можеш да си наричаш хората, както си решиш, ама на мен ще ми говориш по етикет, за да не получаваш същото отношение и от мен. И понеже ти си компетентен по всички теми мога да копирам няколко лични съобщения в които се излагаш супер много със въпроси за елементарни неща.Каквото повикало - такова се обадило драги ми комплексарю!

  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, знам как е да имаш проект, но отдавна нашият велик Форум(с главно "Ф") не е полезен за нищо техническо. Масово критиката не е градивна, а заядлива - вижда се във всяка тема :) За това много хора спряха да си пишат проектите, разбирачите спряха да пишат технически теми и така се превърнахме във форума на засилените д13-ки и продавам инжекция за д15б2 :) Това, че някой те е нахранил, боли те фара и хич да не ти дреме. Не поствам нищо какво се случва с 4-ката за Тайм-атак, който се интересува от детайли си ми пише на лично :) Вече ползвам форума само за забавление, кой както иска да го разбира.

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

rulemaker, RadoslavKZ, наказани сте и двамата.

  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не знам коя е тази сила на земята която би могла да пресее (и то прецизно!) качествените мнения от шлаката.

Но дори да има такава сила, все ще се намери някой да каже: "Абе защо не сте изтрили това мнение на този човек, а сте изтрили мнението на еди-кой-си".

 

В моите очи форума не пропада. Модераторите се справят. И кервана си върви.

 

Факт е, че 90% от темите са ми безинтересни, защото се дъвчат едни и същи неща за "турбиниране (нова тема всяка седмица) как да засиля Д13?/Д15? и прочЕе". Но тема която не ме интересува, просто не я отварям.

Може пък на някой друг, който си е купил Хонда вчера, тази тема да му е интересна.

Относно rulemaker, мога да ви кажа че това сигурно е най-банвания човек във форума. Момчето обаче всеки път си изтърпява стоически наказанията.... и после пак продължава в същия дух. Просто си е такъв. Ние от модераторския екип сме се примирили с това. Не му ли свикнахте и вие?

  • Нагоре 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, знам как е да имаш проект, но отдавна нашият велик Форум(с главно "Ф") не е полезен за нищо техническо. Масово критиката не е градивна, а заядлива - вижда се във всяка тема

И как модераторите и админите са виновни за това ако мога да попитам? Как не ви омръзна бееее... Не разбрахте ли че форума, това сме НИЕ, всички... Не можем 10 човека да накараме хиляди да не се заяждат, да пишат умно и грамотно, да дават градивна критика и т.н. Стараем се и правим всичко по силите си, но тогава пък идва другата страна на монетата "комунисти" и т.н. Наистина ми писна вече. Ако някой смята че може да " оправи форума" да се свърже с мен на ЛС. Лично ще му предоставя мястото си и ще гледам с интерес прогресът.П.П: Коментарът ти за д13ките е повече от комплексарски. Народът все още не е забогатял чак толкова, че да засилва К20.
  • Нагоре 5
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам само да подчертая, че освен че сме модератори, ние сме потребители. Не мога да се съглася с намеците, че от нас зависи какви теми се пускат във форума. Нека напомня една тема от близкото бъдеще (една от многото, целящи да раздвижат спорт и тунинг раздела) в която исках да се заформи дискусия относно т.нар. леки ролки. Никой ползвал не ми написа точен ясен и конкретен отговор. Накрая написах аз, и получих посиранйе насреща. Това за пореден път доказва, че форума това са потребителите.Какво се тунингова няма значение, важното е човека да има мерак. Съгласен съм с Парадокс, че правим каквото можем и бих казал, че се справяме добре. Сега това, че някой е решил да не пише, ние няма как да го контролираме.Относно казуса - смятам, че двамата наказани просто трябва да избягват контакт един с друг за да не стават конфликти.

  • Нагоре 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, темата се измести в нелоша посока. До Трънчо: Никъде не съм споменавал модераторите! Коментирам форума като цяло - а това са потребителите. Пределно ми е ясно, че и 200 модератора да сте, пак не можете да опазите коня в коя бара ще цопне. Коментарът ми за Д-сериите е съвсем на място, защото този мотор е толкова дъвкан, дъвкан, дъвкан, че всяка нова тема "Как да засиля д1*" заслужава директно триене.До Кало: Жалко стана с темата ти за ролките, но има няколко изключително адекватни и точни мнения, които след това биват пренебрегнати от "старите градски митове и легенди". А според мен, точно това пречи на форума. Много от твърденията се базират само на митични случки с неясни участници, свидетели с насапунисани очи и теорията за относителността на Айнщайн влиза в пълна сила. От къде се е зародило това? Много е просто - Хондаджиите са опривилегировани с богата гама aftermarket и тунинг части, в следствие на което се губят основите на методите за "засилване на двигател". Офтопик: Ама то там трябва малко да си ходил в 3-ти клас в часовете по природознание, и дано не си бил болен в часът, когато другарката е споменала, че F=ma. А след това да се сетиш от елементарната математика, да обърнеш уравнението във вид на a=F/m и по логика да докачиш, че при еднаква сила F, колкото е по-малка масата, толкова е по-голямо ускорението. Е аджеба, как лекият маховик ЯДЕ нютони, а тежкият ДАВАЛ нютони? Коментира се милион страници дали леките ролки имат ефект? Боже и аз се чуда защо въобще се коментират тези неща. До привържаниците на тази теория с тежките маховици, да си сложат джанти 20-ки и да ги бетонират, така хубавко да ги напълнят с цимент, да са по-тежечки. Много нютони ще спечелят!Тежко им на модераторите каква борба с младия хондаджия-тунер ги очаква...

  • Нагоре 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мене не го каза в този смисъл, в който се опитваш да извъртиш при все, че добави и " продавам инжекцион за д15". Или и тази тема е дъвкана и не трябва да се пуска повече? :) И "форума на засилините д13ки" не ми звучи като "тази тема е дъвкана". Бъди честен, не е пичовско така.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...