Jump to content
anakondakz75

Регулиране на светлини!

Recommended Posts

Здравейте колеги.Първо се извинявам на модераторите ако не пиша на правилното място за това.Значи имам Honda Civic и късите ми светлини са като дълги.Модела е като този от снимката.Много нависоко светят за което ви моля да дадете някаква информация откъде да ги регулирам.Отзад завъртях едно болче но рефлектора се извиваше наляво и на дясно.Има още едно не на много неудобно място е и почти не го стигам.Трябва ми информация как да сваля светлините надоло.Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като живееш в Кипър, предполагам поназнайваш Английския, ето ти информация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето тук е най болната тема,това че не знам английски.Говоря си на Гръцки и съм инвалид с Английският.Няма да разбера нищо от линка ти колега :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На какво разстояние е колата от стената?Колко см е права А и колко права С, която е равна на Д и Е?Никъде никакви размери, а Д и Е висят във въздуха и няма отправна точка.Явно е че не съм наясно, обяснете ми?Преведох си го, но............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз регулирах фаровете като спрях на един безлюден тъмен път и нагласих късите така както на мене ми харесват.Съобразих се все пак с височината за да не ми пресвяткат,че още съм със ксенон .За да не пускам нова тема,някой знае ли какъв е капацитета на резервоара.Колко литра събира,защото ми се струва че е много под 50

Редактирано от CYPRUS_75

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

45 литра, макар че никога до сега не съм успявал да вкарам толкова, колкото и да я вкарвам в червеното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за вас,но моята хонда е тъпа работа.Харесва ми всичко но има нещо което много,много ме дразни,и това е всъщност че няма лампичка за резервният бензин.Т.е.не знам когато влиза на резерва.Оня ден падна стрелката на най-долната първа чертичка,и за да не свърши бенза отидах да заредя.Заредих точно 33 литра и повече не можеше да събере,което говори че ако наистина е 45 литров,вътре съм имал около 12 литра.Много странно ми се струва на първата чертичка да имам 12.Не е ли наистина учудващо.Не знам как с тоя бензин който ми показваше на таблото съм можел да мина около 100 км.градско тъй като моята е автомат и си изгаря 10 на 100,иначе извън града около 5,5 - 6 литра.Забелязал съм че стрелката когато е около първата чертичка най-доло на таблото,колата запалва малко по трудно,за което си мисля че е признак на свършващ бензин.

Редактирано от CYPRUS_75

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...