moondevil 4 #1 Публикувано 11 Август, 2013 Здравейте някой можели да ми даде съвет с какво да си залепя ветробраните Heko от общите поръчки че постоянно излизат. Веднъж ги лепих с двойно залепващо но след време пак същата работа, явно беше някакъв боклук.Пробвах със силикон но целия ми джам стана в силикон.ПОздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyp3r 13 #2 Отговорено 11 Август, 2013 И моите ги лепих ,металните пластини слагах .Често си излизат и аз не мога да намеря решение на проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moondevil 4 #3 Отговорено 11 Август, 2013 моите пластини изпадаха остана ми само 1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 11 Август, 2013 При мен капчицата помогна . Тия фабричните лепки бяха слаби . Сложих му по цялата дължина от капчицата и ги затворих плътно за през ноща и повече не са ми се отлепяли . То аз не съм ги и гледал как са , защото няма как да избягат ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #5 Отговорено 11 Август, 2013 Силикон и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #6 Отговорено 11 Август, 2013 Аз ги монтирах,като предварително ги намазах с Локтайд ГЕЛ(пластичен),сложих скобите и вече над година нямам проблеми.Изкараха дори и ледовитата зима и доста високи скорости.Гелчето струва 1,70 лв. в магазини ВУЛКАН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaminime 19 #7 Отговорено 13 Август, 2013 пробвахте ли с течен метал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #8 Отговорено 13 Август, 2013 Двойнозалепващо съм сложил, някакво качествено беше но му забравих името. Взех го на тънка лента, пасна идеално на ветробраните, сложих го по цялата дъжина, сложил съм и металните пластини. От миналата пролет досега нито един от двата ветробрана не е мръднал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #9 Отговорено 13 Август, 2013 Най добрият вариант е двойно залепващо.Няма цапане няма нищо.Вземаш на фирма 3М и си решаваш ядовете има едно много тънко като твърдо фолио адски е здраво и е прозрачно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #10 Отговорено 13 Август, 2013 Това е варианта - 3М за външна употреба. Но, истински 3М, от сигурен доставчик, със спецификациите си за издържливост на тегло и температурен диапазон. Защото миндилските двойнозалепващи тръгват към боклука както на 30-40°С лятото, така и на 0°С зимата, видимо от характера на темата.Истинските трябва да държат от -40°С до поне +60°СМоментно лепило тип "Каноконлит" не е решение, поради много рисковия демонтаж.Ако все пак някой реши, че няма да си сваля ветробраните, по-надеждния вариант от моментните лепила е полихлоропреново лепило - едно време му викахме Прома, после стана Хелметекс, Хелмевект... Но, българските варианти са адски куци, та за предпочитане са на Хенкел, пак с подходящ температурен диапазон.С такова лепило мажеш тънко двете обезмаслени повърхности, чакаш 15-тина минути да изсъхне и лепиш. Един път.Принципно, има начин за разлепяне, но е със по-сериозно нагряване, което би направило от ветробраните локум. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове